maandag, januari 14, 2019
MrGreen
MrGreen

Kaarten Lakeside WK Darts 2019

Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Bestel snel je kaarten Lakeside WK Darts en maak die geweldige sfeer mee van het BDO World Professional Darts Championships in Frimley Green!

Er is vanalles mogelijk: Van kaarten voor alleen middag- en avondsessies tot pakketten voor het hele toernooi of een deel daarvan. De pakketten inclusief overnachtingen zijn helaas sinds vorig jaar niet meer beschikbaar. Overnachtingen dien je nu zelf los bij te boeken en dat kan bijvoorbeeld bij het Potters International Hotel in Aldershot.

Tickets vanaf 22 pond

Er rijdt op gezette tijden een busje tussen het Lakeside WK Darts en het hotel. Ga niet blindelings van dit vervoersmiddel uit, want de service wordt alleen aangeboden indien beschikbaar en kan niet worden gegarandeerd in geval van bijvoorbeeld zeer slecht weer, technische problemen en dat soort zaken.

Een Lakeside ticket heb je vanaf 22 Pond. Kijk hier voor het speelschema Lakeside WK Darts 2019 en kies een mooie dag!

Kaarten Lakeside WK Darts 2019

WAARSCHUWING! Als je naar Lakeside 2019 wil, kan je alleen kaarten bestellen via de officiële site. Andere websites zijn niet gemachtigd om tickets te verkopen.

  • Lees de FAQ voor meer informatie over kaartverkoop.
  • Verkoopvoorwaarden: maximaal zes pakketten of losse tickets per persoon.
  • Er kan gevraagd worden om de bankkaart die gebruikt is voor aankoop van de tickets bij de deur te presenteren.
  • Er worden ook tickets aangeboden op veilingsites en dergelijke. Lees vooral de FAQ’s op de BDO site aangaande het doorverkopen van kaartjes om ongeldigheid (en dus grote teleurstellingen) te voorkomen!
  • Kinderen jonger dan 10 jaar oud worden bij het Lakeside WK darts 2019 niet binnen gelaten.
  • Kinderen tussen de 11 en 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.
  • Ticketreserveringen zijn voor een tafel en niet voor een bepaalde plaats aan die tafel.

De prijzen variëren van £751.00 per persoon (Premium ticket voor het hele toernooi) tot £22.00 voor een middagsessie. Daartussen is vanalles mogelijk. Kijk voor alle prijzen op www.lakesideworlddarts.co.uk

Mr Green

Lakeside Nieuws

Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Glen Durrant heeft, in navolging van de vorige twee jaren, ook Lakeside 2019 op zijn naam geschreven. De Engelsman, bijgenaamd Duzza, is daardoor de eerste darter sinds de legendarische Eric Bristow in 1986 die...
Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant - Scott Waites voorspellen bookmakers

Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant – Scott Waites

Glen Durrant - Scott Waites. De finale van Lakeside 2019 gaat vanavond om 19:00 uur tussen titelverdediger Glen Durrant en ex-winnaar Scott Waites. De Engelsmannen strijden om de hoofdprijs van 100.000 Britse pond en...