vrijdag, november 15, 2019
MrGreen
MrGreen

Kaarten BDO WK Darts 2020

Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Bestel snel je BDO WK Darts kaarten voor 2020 en maak die geweldige sfeer mee van het BDO World Professional Darts Championships in de Indigo O2 in Londen!

Er is vanalles mogelijk: Van kaarten voor alleen middag- en avondsessies tot pakketten voor het hele toernooi of een deel daarvan. De pakketten inclusief overnachtingen zijn helaas niet meer beschikbaar. Overnachtingen dien je nu zelf los bij te boeken maar dat is in Londen vanzelfsprekend geen probleem.

Tickets WK Darts vanaf £37

Een ticket voor het BDO WK Darts heb je vanaf £37,75. Kijk hier voor het speelschema Lakeside WK Darts 2020 en kies een mooie dag!

Kaarten BDO WK Darts 2020

WAARSCHUWING! Als je naar WK Darts in de O2 Arena wil, kan je alleen kaarten bestellen via de officiële site. Andere websites zijn niet gemachtigd om tickets te verkopen.

  • Verkoopvoorwaarden: maximaal acht tickets per persoon.
  • Er kan gevraagd worden om de bankkaart die gebruikt is voor aankoop van de tickets bij de deur te presenteren.
  • Er worden ook tickets aangeboden op veilingsites en dergelijke. Lees vooral de FAQ’s op de BDO site aangaande het doorverkopen van kaartjes om ongeldigheid (en dus grote teleurstellingen) te voorkomen!
  • Kinderen jonger dan 14 jaar oud worden bij het BDO WK darts niet binnen gelaten.
  • Kinderen tussen de 14 en 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Iedere bezoeker moet een geldig ID bewijs kunnen overleggen.
  • Tickets zijn te koop via axs.com/BDOChampionship. Voor meer informatie over kaarten BDO WK Darts kun je ook bellen met +44(0)203 481 5503
  • Lees de Help voor meer informatie over je bezoek aan de O2.

De prijzen variëren van £831,50 per persoon (Premium ticket voor het hele toernooi) tot £37,75 voor een middagsessie. Daartussen is vanalles mogelijk.

Mr Green

Lakeside Nieuws

Loting BDO WK darts 2020: negen Nederlanders in O2 Arena

Loting BDO WK darts 2020: negen Nederlanders in O2 Arena

Loting BDO WK darts 2020 | De loting voor het wereldkampioenschap darts van de BDO is verricht. Zeven Nederlandse mannelijke darters en twee vrouwelijke maken hun opwachting bij het toernooi dat tot dit jaar...
Zeven Nederlanders op BDO WK Darts plus 13-jarige Leighton Bennett

Zeven Nederlanders op BDO WK Darts plus 13-jarige Leighton Bennett

Op zijn dertiende mag Leighton Bennett eigenlijk nog geen pub betreden of ‘s avonds laat nog werk verrichten. Toch heeft de jonge Engelsman zich geplaatst voor het BDO wereldkampioenschap darts (het toernooi dat door...