zondag, oktober 24, 2021
MrGreen
MrGreen

Kaarten BDO WK Darts 2020

Chris Landman enige Nederlander in kwartfinale BDO WK Darts

Bestel snel je BDO WK Darts kaarten voor 2020 en maak die geweldige sfeer mee van het BDO World Professional Darts Championships in de Indigo O2 in Londen!

Er is vanalles mogelijk: Van kaarten voor alleen middag- en avondsessies tot pakketten voor het hele toernooi of een deel daarvan. De pakketten inclusief overnachtingen zijn helaas niet meer beschikbaar. Overnachtingen dien je nu zelf los bij te boeken maar dat is in Londen vanzelfsprekend geen probleem.

Tickets WK Darts vanaf £37

Een ticket voor het BDO WK Darts heb je vanaf £37,75. Kijk hier voor het speelschema Lakeside WK Darts 2020 en kies een mooie dag!

Kaarten BDO WK Darts 2020

WAARSCHUWING! Als je naar WK Darts in de O2 Arena wil, kan je alleen kaarten bestellen via de officiële site. Andere websites zijn niet gemachtigd om tickets te verkopen.

  • Verkoopvoorwaarden: maximaal acht tickets per persoon.
  • Er kan gevraagd worden om de bankkaart die gebruikt is voor aankoop van de tickets bij de deur te presenteren.
  • Er worden ook tickets aangeboden op veilingsites en dergelijke. Lees vooral de FAQ’s op de BDO site aangaande het doorverkopen van kaartjes om ongeldigheid (en dus grote teleurstellingen) te voorkomen!
  • Kinderen jonger dan 14 jaar oud worden bij het BDO WK darts niet binnen gelaten.
  • Kinderen tussen de 14 en 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Iedere bezoeker moet een geldig ID bewijs kunnen overleggen.
  • Tickets zijn te koop via axs.com/BDOChampionship. Voor meer informatie over kaarten BDO WK Darts kun je ook bellen met +44(0)203 481 5503
  • Lees de Help voor meer informatie over je bezoek aan de O2.

De prijzen variëren van £831,50 per persoon (Premium ticket voor het hele toernooi) tot £37,75 voor een middagsessie. Daartussen is vanalles mogelijk.

Lakeside Nieuws

Wayne Warren winnaar BDO WK Darts 2020: oudste kampioen ooit

Wayne Warren winnaar BDO WK Darts 2020: oudste kampioen ooit

Wayne Warren heeft in de finale van het BDO WK Darts gewonnen van Jim Williams. De Walesman won met 7-4. Hij is niet de eerste BDO-kampioen uit Wales, want dat gebeurde al drie keer...
Finale BDO WK Darts 2020: Wayne Warren - Jim Williams

Finale BDO WK Darts 2020: Wayne Warren – Jim Williams

Wayne Warren winnaar BDO WK Darts 2020 | De finale van het BDO WK Darts begint zondag om 20:00 uur en gaat tussen Jim Williams en Wayne Warren. Beide darters komen uit Wales en...