donderdag, november 15, 2018
MrGreen
MrGreen

Kaarten Lakeside WK Darts 2019

Tickets Lakeside darts kopen

Bestel snel je kaarten Lakeside WK Darts en maak die geweldige sfeer mee van het BDO World Professional Darts Championships in Frimley Green!

Er is vanalles mogelijk: Van kaarten voor alleen middag- en avondsessies tot pakketten voor het hele toernooi of een deel daarvan. De pakketten inclusief overnachtingen zijn helaas sinds vorig jaar niet meer beschikbaar. Overnachtingen dien je nu zelf los bij te boeken en dat kan bijvoorbeeld bij het Potters International Hotel in Aldershot.

Tickets vanaf 22 pond

Er rijdt op gezette tijden een busje tussen het Lakeside WK Darts en het hotel. Ga niet blindelings van dit vervoersmiddel uit, want de service wordt alleen aangeboden indien beschikbaar en kan niet worden gegarandeerd in geval van bijvoorbeeld zeer slecht weer, technische problemen en dat soort zaken.

Een Lakeside ticket heb je vanaf 22 Pond. Kijk hier voor het speelschema Lakeside WK Darts 2019 en kies een mooie dag!

Kaarten Lakeside WK Darts 2019

WAARSCHUWING! Als je naar Lakeside 2019 wil, kan je alleen kaarten bestellen via de officiële site. Andere websites zijn niet gemachtigd om tickets te verkopen.

  • Lees de FAQ voor meer informatie over kaartverkoop.
  • Verkoopvoorwaarden: maximaal zes pakketten of losse tickets per persoon.
  • Er kan gevraagd worden om de bankkaart die gebruikt is voor aankoop van de tickets bij de deur te presenteren.
  • Er worden ook tickets aangeboden op veilingsites en dergelijke. Lees vooral de FAQ’s op de BDO site aangaande het doorverkopen van kaartjes om ongeldigheid (en dus grote teleurstellingen) te voorkomen!
  • Kinderen jonger dan 10 jaar oud worden bij het Lakeside WK darts 2019 niet binnen gelaten.
  • Kinderen tussen de 11 en 18 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.
  • Ticketreserveringen zijn voor een tafel en niet voor een bepaalde plaats aan die tafel.

De prijzen variëren van £751.00 per persoon (Premium ticket voor het hele toernooi) tot £22.00 voor een middagsessie. Daartussen is vanalles mogelijk. Kijk voor alle prijzen op www.lakesideworlddarts.co.uk

Mr Green

Lakeside Nieuws

Adam Smith-Neale is de rijzende ster van de BDO

Adam Smith-Neale is de rijzende ster van de BDO

Begin dit jaar won Glen Durrant de titel op Lakeside 2018, het belangrijkste toernooi van de BDO. Het was de tweede keer op rij dat Duzza zich de sterkste van ‘s werelds oudste dartsbond...
Het WK darts 2019 van de BDO blijft op Lakeside

Het WK darts 2019 van de BDO blijft op Lakeside

De kogel is door de kerk: het officieuze wereldkampioenschap darts van de bond BDO blijft plaatsvinden op Lakeside. Een woordvoerder van de feesttent in Frimley Green heeft dat laten weten aan de dartssite dartsnieuws....