woensdag, maart 6, 2019
MrGreen
MrGreen

Wedden op Lakeside Darts

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 januari 2019 wordt in de Lakeside Country Club het BDO World Darts Championships afgewerkt.

Voorspel bij de bookmakers de winnaar, uitslagen, het aantal 180’s, de hoogste check out en nog veel meer. Maak de Lakeside wedstrijden nog spannender met een weddenschap!

Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant - Scott Waites voorspellen bookmakers

Wie wint het BDO Lakeside WK Darts 2020?

De favorieten bij bookmaker Mr Green zijn:

  • Odds Lakeside nog niet bekend. Wel kun je reeds inzetten op het PDC WK Darts. Nu gokken op een titel voor Van Gerwen in 2020 levert je 2.20 x je inleg op!

Met wedden op Lakeside darts krijg je bij een juiste voorspelling voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 21.01.2019.

Wedden op BDO WK Darts

Glen Durrant, de BDO nummer 1, wordt ook voor de editie van 2019 gezien als een van de topfavorieten voor de titel op het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation. Wanneer ‘Duzza’ er met de eindzege vandoor gaat, dan zal bookmaker Mr Green straks rond de 2.00 x het door jouw ingezette bedrag uitkeren. Bovenaan deze pagina zie je altijd de actuele noteringen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, zijn de bedragen die je bij een bookmaker kan verdienen met de euro die je inzet. Een voorspelling darts doen is ook nog eens heel eenvoudig, dus niets zou je tegen moeten houden!

Bookmaker wedden op Lakeside darts

Onze favoriete bookmaker op het moment is Mr Green. Deze aanbieder is voor de Nederlandse markt goed toegankelijk, het aanbod aan Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zitten ze vergeleken met andere bookies aan de hoge kant.
Je regelt alles via je je mobiel, tablet of desktop en een account aanmaken bij bookmaker Mr Green is echt supersimpel. Check wel goed of je je banknummer e.d. goed invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten!

Ben je een nieuwe klant bij Mr Green dan krijg je ook nog eens 2 gratis weddenschappen ter waarde van €20,-. Behalve de welkomstbonus lopen er nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘promotions’. Want ook na het wedden op Lakeside darts kun je natuurlijk gewoon doorgaan met het doen van je darts voorspellingen of inzetten op andere sporten. Er is altijd wat te doen en wedden op sport maakt iedere wedstrijd véél leuker!

Wedden op Lakeside darts

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een weddenschap op Lakeside plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi dagelijks de beste bets onderaan de voorbeschouwingen Lakeside darts.

Lakeside WK Darts weddenschappenTik in het zoekvenster van Mr Green’s website ‘darts’ in en je ziet vanzelf de BDO weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de dartsweddenschap waarop je wilt inzetten en je betslip verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Combi weddenschappen darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie (of multi) weddenschappen zijn! Combineer 2 of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, maar combineer je wat lagere noteringen, dan wordt het toch nog aantrekkelijk. De lage odds worden met elkaar vermenigvuldigd en dat wordt vervolgens de uitkering die je per euro krijgt als alle voorspellingen juist waren.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken.

Mr Green

Lakeside Nieuws

Richard Veenstra stijgt na Dutch Open naar derde plek BDO ranking

Richard Veenstra stijgt na Dutch Open naar derde plek BDO ranking

Richard Veenstra heeft zijn hoogste positie op de BDO ranking ooit opgeëist. De Nederlander staat na zijn eindzege op het Dutch Open op plek drie. Verder stijgen is zeker mogelijk, want koploper Glen Durrant...
Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Winnaar Lakeside 2019: Glen Durrant voltooit zijn hattrick

Glen Durrant heeft, in navolging van de vorige twee jaren, ook Lakeside 2019 op zijn naam geschreven. De Engelsman, bijgenaamd Duzza, is daardoor de eerste darter sinds de legendarische Eric Bristow in 1986 die...
Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant - Scott Waites voorspellen bookmakers

Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant – Scott Waites

Glen Durrant - Scott Waites. De finale van Lakeside 2019 gaat vanavond om 19:00 uur tussen titelverdediger Glen Durrant en ex-winnaar Scott Waites. De Engelsmannen strijden om de hoofdprijs van 100.000 Britse pond en...