donderdag, september 5, 2019
MrGreen
MrGreen

Wedden op Lakeside Darts

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 januari 2019 wordt in de Lakeside Country Club het BDO World Darts Championships afgewerkt.

Voorspel bij de bookmakers de winnaar, uitslagen, het aantal 180’s, de hoogste check out en nog veel meer. Maak de Lakeside wedstrijden nog spannender met een weddenschap!

Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant - Scott Waites voorspellen bookmakers

Wie wint het BDO Lakeside WK Darts 2020?

De favorieten bij bookmaker Mr Green zijn:

  • Odds Lakeside 2020 nog niet bekend. Wel kun je reeds inzetten op het PDC WK Darts. Nu gokken op een titel voor Van Gerwen in 2020 levert je 2.20 x je inleg op!

Met wedden op Lakeside darts krijg je bij een juiste voorspelling voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 03.06.2019.

Wedden op BDO WK Darts

Glen Durrant, de BDO nummer 1, wordt ook voor de editie van 2019 gezien als een van de topfavorieten voor de titel op het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation. Wanneer ‘Duzza’ er met de eindzege vandoor gaat, dan zal bookmaker Mr Green straks rond de 2.00 x het door jouw ingezette bedrag uitkeren. Bovenaan deze pagina zie je altijd de actuele noteringen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, zijn de bedragen die je bij een bookmaker kan verdienen met de euro die je inzet. Een voorspelling darts doen is ook nog eens heel eenvoudig, dus niets zou je tegen moeten houden!

Bookmaker wedden op Lakeside darts

Onze favoriete bookmaker op het moment is Mr Green. Deze aanbieder is voor de Nederlandse markt goed toegankelijk, het aanbod aan Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zitten ze vergeleken met andere bookies aan de hoge kant.
Je regelt alles via je je mobiel, tablet of desktop en een account aanmaken bij bookmaker Mr Green is echt supersimpel. Check wel goed of je je banknummer e.d. goed invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten!

Ben je een nieuwe klant bij Mr Green dan krijg je ook nog eens 2 gratis weddenschappen ter waarde van €20,-. Behalve de welkomstbonus lopen er nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘promotions’. Want ook na het wedden op Lakeside darts kun je natuurlijk gewoon doorgaan met het doen van je darts voorspellingen of inzetten op andere sporten. Er is altijd wat te doen en wedden op sport maakt iedere wedstrijd véél leuker!

Wedden op Lakeside darts

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een weddenschap op Lakeside plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi dagelijks de beste bets onderaan de voorbeschouwingen Lakeside darts.

Lakeside WK Darts weddenschappenTik in het zoekvenster van Mr Green’s website ‘darts’ in en je ziet vanzelf de BDO weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de dartsweddenschap waarop je wilt inzetten en je betslip verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Combi weddenschappen darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie (of multi) weddenschappen zijn! Combineer 2 of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, maar combineer je wat lagere noteringen, dan wordt het toch nog aantrekkelijk. De lage odds worden met elkaar vermenigvuldigd en dat wordt vervolgens de uitkering die je per euro krijgt als alle voorspellingen juist waren.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken.

Mr Green

Lakeside Nieuws

WK Darts Lakeside weg uit Frimley Green | Getty

WK Darts Lakeside bestaat niet meer: O2 Arena nieuwe locatie

Lakeside 2020 gaat er niet van komen. De BDO verplaatst zijn belangrijkste toernooi naar de Engelse hoofdstad. Dik dertig jaar was de Lakeside Country Club de plaats van handeling van BDO’s vlaggenschip. Het circus...
Comeback Ted Hankey en BDO talentje Bennett verslaat Taylor

Comeback Ted Hankey en BDO talentje Bennett verslaat Taylor

We zitten halverwege de wachttijd naar Lakeside 2020, het officieuze wereldkampioenschap darts van de bond BDO. En zowel een grote naam uit het verleden als een mogelijke toekomstige topper lieten deze week van zich...
BDO darts: Nederlandse mannen verdedigen titel op Six Nations Cup

BDO darts: Nederlandse mannen verdedigen titel op Six Nations Cup

Op vrijdag 21 juni begint de Six Nations Cup Darts 2019, waar het Nederlandse herenteam aan begint als titelhouder. Het toernooi wordt georganiseerd onder de auspiciën van de BDO. De Nederlandse dartsbond NBO heeft...