vrijdag, november 15, 2019
MrGreen
MrGreen

Wedden op Lakeside Darts

Van zaterdag 4 tot en met zondag 12 januari 2020 wordt in de Indigo in de O2 Arena in Londen het BDO World Darts Championships afgewerkt.

Voorspel bij bookmakers de winnaar, uitslagen, het aantal 180’s, de hoogste check out en nog veel meer. Maak de WK Darts wedstrijden nog spannender met een weddenschap!

Lakeside darts finale 2019: Glen Durrant - Scott Waites voorspellen bookmakers

Wie wint het BDO WK Darts 2020?

De favorieten bij bookmakers zijn:

  • Odds Lakeside 2020 nog niet bekend. Wel kun je al inzetten op het PDC WK Darts: Michael van Gerwen is favoriet en noteert 2.10.

Met wedden op darts krijg je bij een juiste voorspelling voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 05.11.2019.

Wedden op BDO WK Darts

Glen Durrant, de BDO nummer 1, wordt ook voor de editie van 2019 gezien als een van de topfavorieten voor de titel op het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation. Wanneer ‘Duzza’ er met de eindzege vandoor gaat, dan zal bookmaker Mr Green straks rond de 2.00 x het door jouw ingezette bedrag uitkeren. Bovenaan deze pagina zie je altijd de actuele noteringen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, zijn de bedragen die je bij een bookmaker kan verdienen met de euro die je inzet. Een voorspelling darts doen is ook nog eens heel eenvoudig, dus niets zou je tegen moeten houden!

Bookmaker wedden op Lakeside darts

Onze favoriete bookmaker op het moment is Mr Green. Deze aanbieder is voor de Nederlandse markt goed toegankelijk, het aanbod aan Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zitten ze vergeleken met andere bookies aan de hoge kant.
Je regelt alles via je je mobiel, tablet of desktop en een account aanmaken bij bookmaker Mr Green is echt supersimpel. Check wel goed of je je banknummer e.d. goed invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten!

Ben je een nieuwe klant bij Mr Green dan krijg je ook nog eens 2 gratis weddenschappen ter waarde van €20,-. Behalve de welkomstbonus lopen er nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘promotions’. Want ook na het wedden op Lakeside darts kun je natuurlijk gewoon doorgaan met het doen van je darts voorspellingen of inzetten op andere sporten. Er is altijd wat te doen en wedden op sport maakt iedere wedstrijd véél leuker!

Wedden op Lakeside darts

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een weddenschap op Lakeside plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi dagelijks de beste bets onderaan de voorbeschouwingen Lakeside darts.

Lakeside WK Darts weddenschappenTik in het zoekvenster van Mr Green’s website ‘darts’ in en je ziet vanzelf de BDO weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de dartsweddenschap waarop je wilt inzetten en je betslip verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Combi weddenschappen darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie (of multi) weddenschappen zijn! Combineer 2 of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, maar combineer je wat lagere noteringen, dan wordt het toch nog aantrekkelijk. De lage odds worden met elkaar vermenigvuldigd en dat wordt vervolgens de uitkering die je per euro krijgt als alle voorspellingen juist waren.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken.

Mr Green

Lakeside Nieuws

Loting BDO WK darts 2020: negen Nederlanders in O2 Arena

Loting BDO WK darts 2020: negen Nederlanders in O2 Arena

Loting BDO WK darts 2020 | De loting voor het wereldkampioenschap darts van de BDO is verricht. Zeven Nederlandse mannelijke darters en twee vrouwelijke maken hun opwachting bij het toernooi dat tot dit jaar...
Zeven Nederlanders op BDO WK Darts plus 13-jarige Leighton Bennett

Zeven Nederlanders op BDO WK Darts plus 13-jarige Leighton Bennett

Op zijn dertiende mag Leighton Bennett eigenlijk nog geen pub betreden of ‘s avonds laat nog werk verrichten. Toch heeft de jonge Engelsman zich geplaatst voor het BDO wereldkampioenschap darts (het toernooi dat door...
Richard Veenstra presteert goed bij BDO: GSOD in zicht

Richard Veenstra presteert goed bij BDO: GSOD in zicht

Bij de British Darts Organisation gebeurt er tamelijk veel de afgelopen tijd. Ondertussen gaan de toernooien ook gewoon door. Zo werd vorige week de BDO World Trophy gespeeld en bijna ging een Nederlander met...