dinsdag, december 4, 2018
MrGreen
MrGreen

Wedden op Lakeside Darts 2019

Van zaterdag 5 tot en met zondag 13 januari 2019 wordt in de Lakeside Country Club het BDO World Darts Championships afgewerkt.

Voorspel bij de bookmakers de winnaar, uitslagen, het aantal 180’s, de hoogste check out en nog veel meer. Maak de Lakeside wedstrijden nog spannender met een weddenschap!

Wedden op Lakeside Darts bookmakers

Wie wint het BDO Lakeside WK Darts 2019?

De favorieten bij bookmaker Mr Green zijn:

  • Glen Durrant: 2.20 x je inleg
  • Michael Unterbuchner: 10.00
  • Mark McGeeney: 12.00
  • Scott Mitchell: 15.00
  • Wesley Harms: 26.00 x je inleg

Met wedden op Lakeside darts krijg je bij een juiste voorspelling voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 28.11.2018.

Wedden op BDO WK Darts

Glen Durrant, de BDO nummer 1, wordt ook voor de editie van 2019 gezien als een van de topfavorieten voor de titel op het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation. Wanneer ‘Duzza’ er met de eindzege vandoor gaat, dan zal bookmaker Mr Green straks rond de 2.00 x het door jouw ingezette bedrag uitkeren. Bovenaan deze pagina zie je altijd de actuele noteringen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, zijn de bedragen die je bij een bookmaker kan verdienen met de euro die je inzet. Een voorspelling darts doen is ook nog eens heel eenvoudig, dus niets zou je tegen moeten houden!

Bookmaker wedden op Lakeside darts

Onze favoriete bookmaker op het moment is Mr Green. Deze aanbieder is voor de Nederlandse markt goed toegankelijk, het aanbod aan Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zitten ze vergeleken met andere bookies aan de hoge kant.
Je regelt alles via je je mobiel, tablet of desktop en een account aanmaken bij bookmaker Mr Green is echt supersimpel. Check wel goed of je je banknummer e.d. goed invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten!

Ben je een nieuwe klant bij Mr Green dan krijg je ook nog eens 2 gratis weddenschappen ter waarde van €20,-. Behalve de welkomstbonus lopen er nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘promotions’. Want ook na het wedden op Lakeside darts kun je natuurlijk gewoon doorgaan met het doen van je darts voorspellingen of inzetten op andere sporten. Er is altijd wat te doen en wedden op sport maakt iedere wedstrijd véél leuker!

Wedden op Lakeside darts

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een weddenschap op Lakeside plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi dagelijks de beste bets onderaan de voorbeschouwingen Lakeside darts.

Lakeside WK Darts weddenschappenTik in het zoekvenster van Mr Green’s website ‘darts’ in en je ziet vanzelf de BDO weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de dartsweddenschap waarop je wilt inzetten en je betslip verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Combi weddenschappen darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie (of multi) weddenschappen zijn! Combineer 2 of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, maar combineer je wat lagere noteringen, dan wordt het toch nog aantrekkelijk. De lage odds worden met elkaar vermenigvuldigd en dat wordt vervolgens de uitkering die je per euro krijgt als alle voorspellingen juist waren.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken.

Mr Green

Lakeside Nieuws

Loting Lakeside WK Darts 2019: de tegenstanders van de Nederlanders

Loting Lakeside WK Darts 2019: de tegenstanders van de Nederlanders

De Lakeside loting heeft plaatsgevonden. De Nederlandse mannen en vrouwen die meedoen aan het BDO WK Darts 2019 weten nu wie hun eerste tegenstander zal zijn in Frimley Green. Het BDO WK darten wordt...
Adam Smith-Neale is de rijzende ster van de BDO

Adam Smith-Neale is de rijzende ster van de BDO

Begin dit jaar won Glen Durrant de titel op Lakeside 2018, het belangrijkste toernooi van de BDO. Het was de tweede keer op rij dat Duzza zich de sterkste van ‘s werelds oudste dartsbond...
Het WK darts 2019 van de BDO blijft op Lakeside

Het WK darts 2019 van de BDO blijft op Lakeside

De kogel is door de kerk: het officieuze wereldkampioenschap darts van de bond BDO blijft plaatsvinden op Lakeside. Een woordvoerder van de feesttent in Frimley Green heeft dat laten weten aan de dartssite dartsnieuws....