Ga naar hoofdinhoud

Aftellen tot de start van BDO Lakeside darts 2014

Op 4 januari 2014 is het dan zover: de start van het World Championship Darts in de Lakeside Country Club te Frimley Green. De dartspelers, mastercallers en toeschouwers gaan zich weer opmaken voor een week vol met dartplezier.

De als eerste geplaatste Stephen Bunting en de als zestiende geplaatste Darryl Fitton zijn weer teruggekeerd naar Engeland, nadat ze in Hong Kong hun opwachting hadden gemaakt op een softtip-toernooi. Voor Bunting eindigde dit toernooi al vroegtijdig, de Engelsman werd al uitgeschakeld in de kwartfinale.

‘’The Bullet’’ gaf na zijn verloren partij aan klaar te zijn om van pijlen te wisselen en zich te richten voor het belangrijkste toernooi van het jaar, Lakeside World Championship 2014. Dit prestigieuze toernooi ontbreekt nog altijd in zijn prijzenkast.

Bunting topfavoriet voor titel Lakeside

Bunting wordt door bookmaker 888sports.com gezien als dé favoriet voor Lakeside titel. Op de 28-jarige darter, die nog nooit verder kwam dan de kwartfinale op het belangrijkste toernooi van de British Darts Organisation, staat een quote van 3.50.

Van de 51-jarige Fitton wordt niet veel verwacht op het aankomende Wereldkampioenschap Darts. De darter die al jaren opkomt op het nummer ‘One Step Beyond’ van Madness, won in 2009 zijn laatste grote toernooi, de Zuiderduin Masters. In datzelfde jaar stond hij ook in de halve finale van Lakeside, een evenaring van zijn beste prestatie ooit. Een eindzege van ‘The Dazzler’ wordt gewaardeerd met een notering van maar liefst 34.00.

Wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Uiteraard hebben de bookmakers de actuele wedstrijden klaarstaan, maar ook kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar.

Verder staat 888sports garant voor tal van andere leuke, interessante en lucratieve weddenschappen. Op Lakeside Darts Championships wordt volop ingezet en ook jij daar uw voordeel mee doen.

Back To Top