Ga naar hoofdinhoud

Brian Raman vandaag dik favoriet tegen Johnny Haines

Gaat het Brian Raman lukken zijn favorietenrol waar te maken? Vandaag komt de darter uit Antwerpen voor het eerst in actie op het Lakeside WK Darts. Zijn tegenstander in de laatste wedstrijd van het avondprogramma is Johnny Haines, een speler die Raman volgens de bookmakers moet kunnen kloppen. Zie wedden op Lakeside voor de quoteringen.

#ad
Bet365 Sport – De nummer 1 voor darts

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Tweede ronde Lakeside WK Darts 2022

Het Lakeside WK Darts 2022 begon afgelopen zaterdag en zondag met de eerste rondes. Vanaf vandaag staan de tweede rondes op het programma en komen de geplaatste spelers aan de beurt.

Nederlandse onderonsjes

Nederlanders Ryan de Vreede, Marjolein Noijens en Priscilla Steenbergen wisten de eerste ronde te overleven en zijn aldus door. Noijens speelt vanmiddag tegen Maria O’Brien. De Vreede en Steenbergen gaan morgen verder. En dat worden (semi) Nederlandse onderonsjes want Steenbergen treft Anca Zijlstra en De Vreede speelt tegen Jules van Dongen, een Nederlandse Amerikaan.

Speelschema Lakeside 2022

Brian Raman – Johnny Haines

Brian Raman wist begin dit jaar een PDC Tour Card te bemachtigen en mag daardoor twee jaar lang deelnemen aan de Player Championship Darts, de UK Open, Pro Tour toernooien en diverse kwalificatietoernooien van de PDC. “Dit is tot op heden een van de grootste verwezenlijkingen in mijn carrière”, aldus Raman destijds tegen HLN.BE. “Dit kan een enorme stap betekenen voor mij. Het grote werk begint nu. Ik moet hard werken om met de grote mannen van de PDC te kunnen wedijveren.”

Tour Card zit WDF WK Darts niet in de weg

Het WDF WK zou in eerste instantie begin januari plaatsvinden maar werd vanwege de coronapandemie uitgesteld. Ondanks dat Raman inmiddels een Tour Card heeft, mag hij toch deelnemen aan het Lakeside WK Darts.

Zie wedden op Lakeside voor favorieten

Vorm

Brian Raman speelde afgelopen weekend nog in de Players Championship (PDC). Daarin verloor hij van Chris Dobey, Cameron Menzies en Rowby-John Rodriguez en won hij van Danny Baggish en Josh Rock.

Een week of zes geleden wist The Riddler te stunten door tijdens de International Darts Open Jose de Sousa te verslaan.

Titels die de Belg bij de BDO/WDF op zijn schreef waren de Belfry Open en Denmark Masters in 2019 en de England Open in 2021.

Back To Top