Ga naar hoofdinhoud

Danny Noppert live stream darts Lakeside 2018

Lakeside 2018. Vandaag is Danny Noppert de enige Nederlander die in actie komt in de Lakeside Country Club in Frimley Green. In de eerste ronde speelt de Fries tegen de Welshman Richie Edwards, bijgenaamd ‘Tricky’.

Derk Telnekes is de enige van de vier Nederlandse dartsmannen die zich gisteren heeft weten te plaatsen voor de volgende ronde op het WK Darts van de BDO. Bij de dames heeft Sharon Prins de kwartfinales bereikt. Voor Jeffrey Sparidaans, Chris Landman en Wesley Harms zit het toernooi erop.

Onderaan meer over de voorspellingen en de live stream van de wedstrijden.

Lakeside 2018 WK Darts

Jeffrey Sparidaans werd in de voorronde met 3-0 uitgeschakeld door de Zweed Dennis Nilsson. Chris Landman verloor eveneens met 3-0 in de ‘all Dutch’-voorronde tegen Derk Telnekes. Dinsdagavond treft hij in de eerste ronde de Belg Geert de Vos.

De exit van Wesley Harms was een van de verrassingen van gisteren. De voormalige halve-finalist van de Lakeside verloor met 1-3 van Wayne Warren. Harms was als zevende geplaatst.

Sharon Prins is de eesrte van de drie Nederlandse deelneemsters van het vrouwentoernooi die de kwartfinales heeft bereikt. Ze versloeg de Engelse Maria O’Brien met 2-0. Aileen de Graaf en Anca Zijlstra spelen hun eerste wedstrijd op dinsdag.

Wedden op darts? Inzetten doe je bij Bookmaker Mr Green!

Richie Edwards – Danny Noppert live

Edwards heeft zijn directe plaatsing op Lakeside te danken aan de ziekmelding van James Hurrell, waardoor hij (als de nummer 28 op de ranking) de lege plek mag opvullen.

Hij is sinds 2013 actief in de BDO en heeft zich de afgelopen twee jaar sterk geprofileerd door enorm veel toernooien binnen de BDO en WDF te spelen – met wisselend succes. Hij kwam enkele malen tot een halve finale, maar een toernooizege boekte hij nog niet. Wel gooide Edwards afgelopen maart een negendarter op het Isle of Man Open.

Andy Baetens – Scott Baker

Voor België komt Andy Baetens in actie tegen Scott Baker in actie. De Belg heeft een goed seizoen achter de rug met overwinningen op de Belgium Masters, England Masters en de Romanian Classic. Hij staat inmiddels 17de op de BDO-ranking.

Scott Baker speelt pas sinds 2016 bij de BDO en boekte afgelopen jaar zijn twee eerste toernooizeges met titels op de de Lincolnshire Open en Welsh Masters. Inmiddels staat hij 23ste op de ranglijst. Op het eerste gezicht zijn deze mannen dus wel aan elkaar gewaagd, maar hun twee eerdere ontmoetingen resulteerden beide in winst voor Baetens.

Cameron, Fitton en Gulliver

BDO Lakeside Darts 2018 bookmakers voorpellingen en live stream GettyVerder komt op Lakeside vandaag David Cameron in actie tegen de Duitser Michael Unterbuchner in een voorronde. Voor Cameron wordt het mogelijk improviseren omdat hij zijn dartspijltjes vergeten was thuis in de VS, maar ook als hij ze inmiddels wél heeft is de Duitser favoriet.

Een andere match die mogelijk de moeite waard is, is Darryl Fitton tegen de Australiër Justin Thompson. Fitton is de meer geroutineerde speler en dus favoriet. Bij de dames komt ‘Golden Girl’ Trina Gulliver in actie tegen de Scandinavische Vicky Pruim.

Voorspellingen darts

Wil je vandaag van 1 euro 3 euro maken? Combineer dan winst van Menzies, Caldwell en Unterbuchner in één weddenschap. De drie zijn dik favoriet en is jouw voorspelling juist dan pak je die mooie odds. Zet eens een tientje in en tel uit je winst….

Noppie is favoriet om de partij tegen Edwards te winnen en zo weer een ronde verder te komen op de Lakeside. Bookmaker Mr Green noteert 1.16 voor de Fries en 5.00 voor Edwards. Voor opnieuw een 3-0-zege voor de Fries, noteert Mr Green 2.35.

Andy Baetens is met de twee eerdere overwinningen op Baker favoriet voor winst in deze partij. Baetens noteert 1.33 en Baker 3.25.

Livestream Lakeside WK Darts 2018

Zodra de wedstrijden beginnen, kun je hier de Lakeside live streams kijken (ook heel handig voor het live wedden – bij bookmaker Bookmaker Mr Green kun je gedurende de partij inzetten).

Middagsessie:

Avondsessie:

Programma Lakeside vandaag

Volledig: speelschema Lakeside 2018

Maandagmiddag 8 januari
David Cameron – Michael Unterbuchner (V)
Craig Caldwell – Daniel Day (V)
Richie Edwards – Danny Noppert

Maandagavond 8 januari
Andy Baetens – Scott Baker
Trina Gulliver – Vicky Pruim
Dean Reynolds – Chris Harris
Darryl Fitton – Justin Thompson

Back To Top