Ga naar hoofdinhoud

EK Darts op het programma met 888sport

Één van de grootste Europese toernooien die we in de wereld van darts kennen staat komend weekend op het programma. Michael van Gerwen, Phil Taylor, James Wade en Raymond van Barneveld zijn de grootste kandidaten voor de titel tijdens dit toernooi. Op wie wil jij inzetten? 888 is er bij, dus komt het zien!

De grootste kanshebber van dit toernooi bij de mannen is uiteraard Michael van Gerwen. Deze man werd kampioen van de Premier League of Darts, een zeer prestigieuze titel. Zijn notering bedraagt 3.30. Phil Taylor, de man die het professionele darts jarenlange beheerste, heeft een notering van 3.60 en daarmee zijn deze twee mannen samen de absolute favorieten.

James Wade en Raymond van Barneveld, twee outsiders samen met Adrian Lewis en Simon Whitlock, volgen op gepaste afstand met 15.00. Laatstgenoemden hebben noteringen van respectievelijk 17.00 en 26.00.

Voor Wes Newton, Andy Hamilton en Peter Wright (allen 34.00) lijken minder kansen weggelegd. Desondanks belooft het Europese Kampioenschap Darts 2013 komende dagen een spannend toernooi te gaan worden met grote namen en spectaculaire wedstrijden.

Gelukkig heeft het sportkatern van 888sport nog veel meer in petto. De Confederations Cup en Wimbledon zijn ondertussen zo goed als klaar, maar de sportzomer loopt voort. De Tour de Frans, het WK Voetbal voor voetballers onder 20 en nog veel meer! Kom nu kijken bij 888sport!

Back To Top