Ga naar hoofdinhoud

Glen Durrant – Jim Williams halve finale Lakeside 2019

Zaterdag worden op Lakeside de halve finales in het herentoernooi gespeeld plus de  dames finale. Michael Unterbuchner, verantwoordelijk voor de uitschakeling van Willem Mandigers in de kwartfinale van het BDO WK Darts, speelt tegen Scott Waites in de middagsessie.

‘s Avonds bekampen Jim Williams en titelverdediger Glen Durrant elkaar voor een plaats in de finale. Maar de speeldag wordt om 15:30 uur geopend door de damesfinale Lakeside Mikuru Suzuki tegen Lorraine Winstanley.

Mikuru Suzuki – Lorraine Winstanley finale

Vrijdagavond werd het damestoernooi beroofd van zijn laatste ex-winnaar: Anastasia Dobromyslova ging onderuit tegen Winstanley, onze tip om Lakeside 2019 te winnen. Maar ondanks dat de Engelse voor eigen publiek speelt, zal een groot deel van de zaal op de hand zijn van Mikuru ‘Baby Shark’ Suzuki. De debutante verloor in haar vorige drie partijen geen enkele set.

Lakeside vandaag: Jim Williams – Glen Durrant

De vier resterende darters hebben in hun twaalf gezamenlijke eerdere partijen tien keer een gemiddelde van boven de 90 gerealiseerd. De koning van de hoge moyennes bij de bond BDO is wederom Glen Durrant. Duzza gooit ruim 96 punten per beurt van drie pijltjes. De 48-jarige Brit geeft zichzelf met zijn scorend vermogen permanent goede kansen om een leg uit te gooien. Daar hapert het af en toe, maar bij welke darter gebeurt dat niet regelmatig? Dat er al met al niets mis is met de finishes van Durrant bewijst de statistiek dat hij drie elfdarters wierp en zelfs een tiendarter.

Wedden op darts? Inzetten doe je bij Bookmaker Mr Green!

Williams op weg naar de top

Voor de 34-jarige Welshman Jim Williams is deze Lakeside halve finale een doorbraakje, nadat hij na enkele anonieme optredens op Lakeside in 2018 al de kwartfinale bereikte. Ook waren er vorig jaar halvefinales op de BDO World Trophy, Winmau World Masters en Zuiderduin Masters. Kortom, Williams is op weg naar de BDO-top.

Voorspellingen darten

Durrant won zeven van de tien eerdere ontmoetingen. Wil je wedden op Lakeside darts vandaag: voor een zege van Glen Durrant krijg je 1.28 x je inleg en Jim Williams noteert 3.75. We verwachten dat in deze ‘first to 6 set’ match minstens tien sets gespeeld worden. Over 9,5 sets noteert 2.55 bij bookmaker Mr Green.

Programma darts vandaag

Middagsessie
15:30 – Lorraine Winstanley – Mikuru Suzuki
16:45 – Scott Waites – Michael Unterbuchner

Zie Speelschema Lakeside WK Darts voor het complete programma en alle uitslagen.

Avondsessie
19:45 – Jim Williams – Glen Durrant

Back To Top