Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker – Geert de Vos vechten om kwartfinale plaats Lakeside

De laatste tweede ronde partij op Lakeside World Darts Championship 2014 gaat donderdagavond 9 januari tussen Jan Dekker en Geert de Vos uit België. Deze partij staat gepland om 22.30 uur Nederlandse tijd.

Dekker, die in 2011 de halve finale haalde op het WK van de BDO, wist in de openingsronde met 3-0 af te rekenen met landgenoot Benito van de Pas. De Vos won op zijn beurt met 3-1 van Madars Razma.

Dekker favoriet voor plaats in kwartfinale Lakeside

888sports.com verwacht dat Dekker zich plaats voor de kwartfinale van het WK Darts bij de British Darts Organisation. Een zege van ‘Doubledekker’ staat genoteerd voor 1.70.

Ik zet in op een 4-2 overwinning van de 23-jarige Dekker. Mocht de Nederlander ook daadwerkelijk met deze cijfers winnen, dan keren ze 5.50x het ingezette bedrag uit.

Martin Adams – Ross Montgomery

Martin Adams speelt donderdag 9 januari zijn tweede ronde partij tegen de Schot Ross Montgomery. ‘Wolfie’ en ‘The Boss’ worden om 16.30 uur Nederlandse tijd op het podium verwacht in de Lakeside Country Club.

Adams bereikte de tweede ronde via een ruime en verrassende overwinning op Tony O’Shea, de verliezend finalist van de afgelopen twee jaar. De 57-jarige Engelsman gaf zijn landgenoot een ‘whitewash’, wat betekent dat O’Shea er niet eens in slaagde om ook maar één leg af te snoepen van Adams.

De drievoudig Lakeside Darts winnaar Adams is mede hierdoor uitgeroepen tot favoriet in zijn wedstrijd tegen Montgomery. Op een overwinning van ‘Wolfie’ staat een quote van 1.57. Wanneer Montgomery weet te winnen, dan keert 888sports.com 2.25x uw inleg uit.

Uitslagen Lakeside Darts woensdag 8 januari

De meest opmerkelijke partij van gisteren ging tussen Rick Hofstra en Martin Atikins. Nadat de 36-jarige Nederlander op een 2-0 voorsprong kwam in sets, staakte Atkins de partij. ‘The Assassin’ bleek te veel last te hebben van een blessure aan zijn werparm, die hij opgelopen had tijdens de jaarwisseling. Hierdoor mag Hofstra zich opmaken voor zijn eerste kwartfinale op Lakeside.

Overige uitslagen
Tony Eccles – Wesley Harms 4-3
Stephen Bunting – Dave Prins 4-0
Robbie Green – Gary Robson 4-1
Alan Norris – Glen Durrant 4-1
James Wilson – Scott Mitchell 4-2
Irina Armstrong – Sharon Prins 2-0

Live wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Er kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar, maar er kunnen ook live weddenschappen geplaatst worden op wedstrijden die op dat moment afgewerkt worden.

Back To Top