Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker niet naar halve finale op WK Darts

Jan Dekker heeft zich vrijdag niet weten te plaatsen voor de halve finales van de Lakeside, het WK van dartsbond BDO. De 22-jarige Emmenaar, als zevende geplaatst, moest na negen sets zijn meerdere erkennen in Richie George: 5-4.´´Double Decker´´ gaf in zijn partij tegen de zoon van de flamboyante ex-darter Bobby George een 3-1 voorsprong uit handen. George was eerder in het toernooi ook al te sterk voor de 18-jarige Jimmy Hendriks.

Topfavoriet Waites kent geen moeite met Jennings

Scot Waites is gemakkelijk doorgestoomd naar de halve finales. De Engelsman kende in de kwartfinale weinig hinder van zijn landgenoot Paul Jennings: 5-2.
Het is voor het eerst in zijn carrière dat ‘’Scotty 2 Hotty’’ de laatste vier haalt in Frimley Green. De topfavoriet mag nu aantreden tegen Richie ‘’Rich’’ George die in een thriller te sterk was voor Jan Dekker.

Halve finale WK Darts 2013 zaterdag 12 januari

Op zaterdag 12 januari worden in de Lakeside Country Club de halve finales van het World Darts Championships afgewerkt. Het speelprogramma is als volgt:

De noteringen van 888sport:

  • 15.00 uur Wesley Harms (2.10) – Tony O’Shea (1.73)
  • 19.00 uur Scott Waites (1.17) – Richie George (5.00)

Finale WK Darts Dames Lakeside 2013

Naast de halve finales bij de heren, wordt ook de finale in het damestoernooi gespeeld. Hierin staat titelverdedigster Anastasia Dobromyslova (1.44) tegenover Lisa Ashton (2.75). De wedstrijd gaat om 18.15 uur Nederlandse tijd gespeeld worden. Volgens 888sport is Anastasia de favoriet.

Wedden op WK darts Lakeside 2013

Naast het inzetten of uw favoriet, kunt u ook meerdere weddenschappen plaatsen op 888sport. Zo kunt u voorspellen binnen hoeveel sets een wedstrijd gespeeld worden.
Voorbeeld: Wanneer u voorspelt dat de wedstrijd tussen Scott Waites en Richie George in minder dan 9,5 sets gespeeld is, dan kunt u 1.80x uw inleg terug ontvangen. Als de wedstrijd bestaat uit meer dan 9,5 sets, levert u dit 1.91x uw inzet op.

Back To Top