Ga naar hoofdinhoud

Jan Dekker wil via Martin Adams naar halve finale Lakeside 2014

Jan Dekker in halve finale Lakeside? Jan Dekker heeft vandaag de mogelijkheid om de halve finale te halen op Lakeside World Darts Championship. De 23-jarige darter uit Emmen moet hiervoor wel afrekenen met Martin Adams. Beide heren worden om 21.00 uur Nederlandse tijd op het podium verwacht.

Dekker bereikte de laatste acht dankzij een knappe overwinning op Geert de Vos. De Nederlander stapte met een 4-2 overwinning van het podium. Mocht ‘Doubledekker’ vandaag opnieuw weten te winnen, dan mag hij zich opmaken voor zijn tweede halve finale op het WK Darts bij de BDO.

De 57-jarige Adams lijkt zich eindelijk weer op zijn gemak te voelen op het geweldige podium in de Lakeside Country Club. De Engelsman verloor vorig jaar al in de eerste ronde van Jimmy Hendriks, maar laat deze week weer van zich horen. Na een ‘whitewash’ tegen Tony O’Shea, moest ook Ross Montgomery er met 4-1 aan geloven.

Dekker favoriet voor plaats in kwartfinale Lakeside

888sport verwacht dat Adams zich plaats voor de halve finale van het WK Darts bij de British Darts Organisation. Een zege van ‘Wolfie’ staat genoteerd voor 1.45. Indien Dekker zich, net als in 2011, plaatst voor de laatste vier, dan keert 888sport 2.65x uw inleg uit.

Alan Norris – James Wilson

In de laatste kwartfinale op Lakeside 2014 staan Alan Norris en James Wilson tegenover elkaar. ‘Chuck’ en ‘Jammie Dodger’ beginnen om 14.00 uur Nederlandse tijd aan hun partij.

Ik denk dat Wilson als winnaar van het podium stapt. Op een zege van de als tweede geplaatste Engelsman staat een quote van 1.40. Een halve finaleplaats voor Norris wordt gewaardeerd met 2.75.

Uitslagen Lakeside Darts donderdag 9 januari

De wedstrijd van de dag ging vandaag tussen Rick Hofstra en topseed Stephen Bunting. De 36-jarige Hofstra begon sterk aan de partij en nam snel een 2-0 voorsprong in sets. Nadat de Nederlander enkele pijlen op de dubbel liet liggen, kwam ‘The Bullet’ langszij en nam even later zelfs een 3-2 voorsprong. Deze gaf hij niet meer uit handen en trok de partij met 5-2 over de streep.

Tweede ronde
Jan Dekker – Geert de Vos 4-2
Martin Adams – Ross Montgomery 4-1

Kwartfinale
Robbie Green – Tony Eccles 5-2

Damestoernooi
Deta Hedman – Irina Armstrong 2-0
Ann Louise Peters – Julie Gore 2-0

Live wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Er kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar, maar er kunnen ook live weddenschappen geplaatst worden op wedstrijden die op dat moment afgewerkt worden.

Back To Top