Ga naar hoofdinhoud

Hendriks komt tekort tegen George, vandaag kwartfinales

Een tweede stunt van de pas 18-jarige Jimmy Hendriks is uitgebleven. De Nederlandse darter kon zijn overwinning op Martin Adams geen goed vervolg geven. Tegen Richie George werd met 4-2 verloren.

Hendriks liet de laatste twee sets een aantal dubbels liggen, waardoor hij de wedstrijd uiteindelijk verloor. Desondanks kan de rechtshandige darter terugkijken op een geslaagd debuut op WK Lakeside Darts.

Overige uitslagen 9 januari

Hieronder staan de overige uitslagen van de tweede ronde partijen, gespeeld op woensdag 9 januari.

  • Jan Dekker – Garry Thompson 4-3
  • Paul Jennings – Jason Cullen 4-0
  • Scott Waites – Geert de Vos 4-1

Kwartfinale: Wesley Harms – Darryl Fitton

Wesley Harms gaat het donderdag 10 januari in de kwartfinale van Lakeside 2013 opnemen tegen Darryl Fitton. De wedstrijd zal om 19.30 uur Nederlandse tijd van start gaan.

‘’Sparky’’ zal alles uit de kast moeten halen om zijn opponent te verslaan. Fitton was namelijk in de tweede ronde verrassend te sterk voor de nummer één van de plaatsingslijst, Stephen Bunting.

888sport geeft Harms toch de grootste kans op een plaats bij de laatste acht. Op de Nederlander staat namelijk een notering van 1.91. Wanneer u een bedrag inzet op Darryl ‘’the Dazzler’’ Fitton, dan kunt u bij een overwinning ook 1.91x uw inleg terug verwachten.

Kwartfinale: Tony O’Shea – Robbie Green

De verliezend finalist van 2012 speelt donderdag 10 januari zijn kwartfinale wedstrijd tegen Robbie Green. De wedstrijd tussen de twee Britten begint om 21.00 uur Nederlandse tijd.

O’Shea en Green hadden weinig moeite om zich te plaatsen bij de laatste acht darters. Beide heren wonnen met 4-1 van hun tegenstander.

O’Shea is de favoriet voor de overwinning, aldus 888sport. Op ‘’Silverback’’ staat een notering van 1.57. Een overwinning van Green levert u 2.37x uw inzet op.

Wedden op Lakeside 2013

Naast het inzetten of uw favoriet, kunt u ook meerdere weddenschappen plaatsen op 888sport. Zo kunt u voorspellen binnen hoeveel sets een wedstrijd gespeeld worden.

Voorbeeld: Wanneer u voorspelt dat de wedstrijd tussen Wesley Harms en Darryl Fitton in minder dan 7,5 sets gespeeld is, dan kunt u 1.91x uw inleg terug ontvangen. Als de wedstrijd bestaat uit meer dan 7,5 sets, levert u dit 1.80x uw inzet op.

Back To Top