Ga naar hoofdinhoud

Kwartfinale Lakeside Brian Raman – Richard Veenstra

Richard Veenstra heeft gisteren op het Lakeside WK Darts het 18 jaar oude record van Raymond van Barneveld verbroken. Veenstra versloeg Luke Littler met 3-0 en dat met een gemiddelde van 104.91 en dat is hoger dan de 103.83 die Barney in 2004 in zijn wedstrijd tegen John Walton gooide.

Met zijn overwinning op Littler is Richard Veenstra door naar de Lakeside kwartfinales waar vrijdag Brian Raman op hem wacht. De Belg is startte het WDF WK Darts als hoogstgeplaatste speler, Veenstra is als negende geplaatst.

#ad
Bet365 Sport – De nummer 1 voor darts

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen

Kwartfinale Lakeside Brian Raman – Richard Veenstra

Raman versloeg gisteren Jarred Cole, de man die op de Lakeside openingsdag Martin Adams naar huis stuurde. Net als Veenstra boekte ook Raman een overtuigende 3-0 winst. Bij de bookmakers is Raman met een quotering van 2.10 favoriet in zijn partij tegen de Nederlander. Inzetten op een zege van Veenstra levert je 1.72 x je inleg op bij een goede voorspelling. Zie voor meer:

Zie wedden op Lakeside voor favorieten

Ook kampioen Wayne Warren door naar laatste 16

Gisteren stond er ongepland een extra wedstrijd op het Lakeside speelschema. Woensdag kampte Eurosport met een technisch probleem waardoor de dartswedstrijden niet live konden worden uitgezonden. De WDF besloot daarom de wedstrijd van Wayne Warren tegen Lee Shewan een dag uit te stellen.

De regerend Lakeside kampioen begon dus woensdagavond pas aan het WK darten en wist zich in zijn eerste partij indrukwekkend terug te knokken van een achterstand tot een 3-2 winst. Warren treft vanavond Cameron Menzies, de partner van Fallon Sherrock, in ronde drie.

James Hurrell – Ryan de Vreede

Ook Ryan de Vreede speelt vandaag om een plek bij de laatste 16. De Nederlander treft vanmiddag James Hurrell. De bookies zien Hurrell met een quotering van 1.57 als favoriet om deze partij te winnen. Winst van De Vreede noteert 2.37.

Lakeside vrouwen WK Darts: Aileen de Graaf verder?

In het vrouwentoernooi werd de als eerste geplaatste Deta Hedman woensdag verslagen door Tori Kewish (2-0). Voormalig Lakeside kampioene Lorraine Winstanley versloeg met gelijke cijfers Vicky Pruim. Vandaag maken Beau Greaves – Veronika Ihasz en Aileen de Graaf – Mikuru Suzuki uit wie de laatste kwartfinalisten bij de vrouwen worden. In de Lakeside kwartfinale van vrijdag zijn tot dusverre deze wedstrijden zeker:

Rhian O’Sullivan – Maria O’Brien
Priscilla Steenbergen – Kirsty Hutchinson
Tori Kewish – Lorraine Winstanley

#ad
Bet365 Sport – De nummer 1 voor darts

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, Loketkansspel.nl – Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen
Back To Top