Ga naar hoofdinhoud

Goed nieuws! Vanaf 2022 is het in Nederland weer mogelijk om het Lakeside WK Darts live op televisie te kijken. Eurosport zendt tijdens het WDF WK Darts dagelijks uit en je kan ook het Lakeside WK Darts live kijken op de stream van Discovery+

Lakeside WK Darts live kijken

Lakeside WK Darts live kijken bij Eurosport

Konden we tot een paar jaar geleden nog bij de BBC het BDO WK Darts kijken, de afgelopen jaren werd het steeds lastiger om Lakeside te kunnen volgen. Alleen twee commerciële Engelse zenders zonden het toernooi nog uit en verder was je aangewezen op het YouTube kanaal van de BDO.

Dat alles is nu voorbij! Het Lakeside WK Darts live kijken op tv doe je vanaf 2022 exclusief bij Eurosport of op Discovery+, de streamingdienst van de Discovery groep waaronder de Eurosport zender ook onder valt. Geen Eurosport Player meer voor de darts stream, maar Discovery. Helaas zijn de streams niet gratis – je zult een abonnement à 5,99 per maand moeten afsluiten. Je kijkt dan ook naar de Olympische Spelen en nog veel meer.

Live streaming Lakeside Darts

Live stream Lakeside WK Darts kijken kan dus voortaan eigenlijk alleen bij Discovery. Maar er zijn toch nog wat andere mogelijkheden… Degenen die wedden op Lakeside Darts kunnen checken of hun bookmaker de wedstrijden streamt. Heel wat bookies bieden namelijk live streams aan i.v.m. In-Play betting. Heb je een (gratis) account en staat er wat geld op om mee te spelen of heb je in de afgelopen 24 uur een weddenschap geplaatst, dan zijn de streams voor jou beschikbaar!

Verder is er voor klanten van Ziggo nog een optie. Download je de Ziggo Go app dan kun je televisie programma’s live op je mobiele apparaat kijken waaronder ook het Lakeside WK Darts op Eurosport. Check het tv programma van Eurosport voor de exacte uitzendtijden.

Zie wedden op Lakeside voor favorieten

BBC in 2016 gestopt met uitzenden Lakeside

Tot 2016 had de BDO een contract met de BBC. Daar werd de Lakeside vanaf het begin van het toernooi in 1978 ieder jaar uitgezonden. De laatste jaren was Bobby George, de extravagante meervoudige Lakeside-finalist daar meestal bij aanwezig om beschouwingen te geven. De Embassy, en later de Lakeside, was ieder jaar weer het best bekeken dartstoernooi met miljoenen kijkers wereldwijd.

In 2016 besloot de BBC het contract met de BDO, dat 38 jaar heeft geduurd, niet te verlengen.

Back To Top