Ga naar hoofdinhoud

Live wedden op Christian Kist – Hiroaki Shimizu Lakeside darts

Christian Kist speelt vandaag zijn voorronde partij op Lakeside World Darts Championship 2014 tegen Hiroaki Shimizu uit Japan. Deze partij staat om 12.00 uur Nederlandse tijd gepland in de Lakeside Country Club.

Twee jaar geleden, op Lakeside 2012, kon Kist zich geen beter debuut wensen. De 27-jarige Nederlander wist na overwinningen op Dekker, De Vos, Norris, Hankey en O’Shea het WK Darts op zijn naam te schrijven.

Het was dan ook geen verrassing dat men op Lakeside 2013 veel verwachtingen had van Kist. De Harderberger verloor echter al in de eerste ronde van Green, waardoor hij zijn titel niet kon prolongeren.

Kist grote favoriet tegen Shimizu

‘The Lipstick’ wordt door bookmaker 888sport gezien als de grote favoriet in deze voorronde partij. Mocht de Nederlander zich plaatsen voor de eerste ronde op Lakeside, dan keren 1.08x uw inzet uit. Een zege van Shimizu staat genoteerd voor 7.50.

Uitslagen Lakeside Darts zaterdag 4 januari

Gisteren werden in de Lakeside Country Club de eerste wedstrijden van het WK Darts 2014 afgewerkt. Nederlander Wesley Harms bereikte eenvoudig de tweede ronde, hij liet Paul Jennings met 3-0 kansloos.

De verrassing van de dag kwam op naam van Alan Norris. ‘Chuck’ was in zijn partij met 3-0 te sterk voor titelverdediger en topfavoriet Scott Waites.

Overige uitslagen
Martin Adams – David Cameron 3-1
Martin Atikins – Jeffrey de Graaf 3-0
Madars Razma – John Michael 3-2
Michael Meaney – Harley Kemp 3-0

Programma Lakeside Darts zondag 5 januari

15.00 uur: Robbie Green – Richie George
17.00 uur: Ron Meulenkamp – Gary Robson
17.30 uur: Garry Thompson – Jim Widmayer
20.00 uur: Sam Head – Mike Day
22.00 uur: Rick Hofstra – Remco van Eijden

Live wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Er kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar, maar er kunnen ook live weddenschappen geplaatst worden op wedstrijden die op dat moment afgewerkt worden.

Back To Top