Ga naar hoofdinhoud

Live wedden op Christian Kist – James Wilson

Christian Kist staat op dinsdag 7 januari voor een erg lastige klus. De voormalig Lakeside-kampioen moet het in de openingsronde opnemen tegen James Wilson, de nummer twee van de plaatsingslijst. Deze partij staat om 19.30 uur Nederlandse tijd gepland.

Kist maakte afgelopen zondag voor het eerst zijn opwachting op het World Championship WK Darts van de BDO. ‘The Lipstick’ was veroordeeld tot het spelen van een voorronde partij, welke hij nipt met 3-2 wist te winnen van Hiroaki Shimizu uit Japan.

Met de Engelsman Wilson krijgt Kist te maken met een darter van een ander kaliber. ‘Jammie Dodger’ wist dit jaar maar liefst acht finales te halen, waarvan hij er twee wist te winnen. Zijn grootste titel haalde hij afgelopen maand in Nederland, hij was de sterkste op de Zuiderduin Masters 2013.

Wilson favoriet tegen Kist op BDO Lakeside

De 41-jarige Wilson is de grote favoriet voor een plaats in de tweede ronde. 888sports.com heeft een notering van 1.50 geplaatst op de Engelsman. Op een zege van Kist staat een odd van 2.50.

Uitslagen Lakeside Darts maandag 6 januari

De wedstrijd van de dag ging gisteren tussen Jan Dekker en Benito van de Pas. Deze partij werd een prooi voor de 23-jarige ‘Doubledekker’. De voormalig halve finalist op Lakeside speelde een sterke wedstrijd en stapte met een 3-0 overwinning van het podium af.

Overige uitslagen
Tony Eccles – Darryl Fitton 3-1
Geert de Vos – Madars Razma 3-1

Programma Lakeside Darts dinsdag 7 januari

De noteringen van 888sports van alle partijen staan tussen de haakjes. Profiteer van de hoge welkomstbonus van €88 en wed live op je favoriete darter.

16.00 uur: Tony O’Shea (1.67) – Martin Adams (2.10)
16.30 uur: Scott Mitchell (1.85)  – Paul Hogan (1.85)
20.00 uur: Glen Durrant (1.16) – Mike Day (4.75)
20.30 uur: Stephen Bunting (1.05) – Jim Widmayer (8.50)

Live wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside World Championship darts 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Er kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar, maar er kunnen ook live weddenschappen geplaatst worden op wedstrijden die op dat moment afgewerkt worden.

Back To Top