Ga naar hoofdinhoud

Programma Lakeside 2017 LIVE: Glen Durrant en Scott Mitchell vandaag

De tweede ronde van Lakeside 2017 heeft mooie duels. De verliezend finalist van 2016 en de nummers 1 en 2 geplaatst gooien vandaag: Jeff Smith, Glen Durrant en Scott Mitchell.

Wedden maakt het nog spannender! Hoge odds bij 888Sport

Martin Adams – Jeff Smith

Nog altijd is Wolfie niet versleten. Martin Adams is inmiddels 60 jaar, maar aan stoppen met darts denkt hij nog lang niet. De veteraan plaatste zich met gemak voor dit WK vanwege vele kwartfinales en halve finales afgelopen jaar. Adams is zelfs als vijfde geplaatst. Zijn tegenstander in de tweede ronde is ongeplaatst, maar Adams weet wel beter: de Canadees Jeff Smith is verliezend finalist van vorig jaar. Alleen speelt hij niet tot nauwelijks in Europa, waardoor hij weinig punten pakt.

De eerste ronde was het peentjes zweten voor Adams, die pas in de sudden death te sterk was voor debutant Ryan Joyce. Maar ook Smith had het moeilijk. De Canadees had vijf legs op rij nodig om Brian Dawson met 3-2 eraf te gooien. Adams zal uit zijn op revanche, want vorig jaar was dit een duel in de eerste ronde. Toen werd Wolfie met 3-0 eraf gegooid. Nu wil hij een zege op weg naar een mogelijke vierde wereldtitel na 2007, 2010 en 2011.

Glenn Durrant – Paul Hogan

Wanneer lost Glen Durrant zijn status in? Want de 46-jarige Engelsman is voor het tweede jaar op rij de nummer 1 geplaatst. In 2015 verloor hij in de halve finale van Martin Adams (waar hij een matchdart had) en vorig jaar was Scott Waites in de kwartfinale te sterk. Durrant is in elk geval wel weer net zo sterk, want net als de vorige twee jaar gooit hij nu weer ruim boven de 90 gemiddeld. Nick Kenny mocht wel een set hebben (3-1), maar het 96.96 gemiddelde van Durrant was indrukwekkend.

Nu moet hij afrekenen met de 53-jarige Paul Hogan, die voor zijn achtste WK in 22 jaar staat. In de eerste ronde vloog hij uit de startblokken tegen de als 16e geplaatste Martin Phillips, en won hij 7 van de eerste 8 legs. Maar Phillips kwam terug en liet Hogan ervoor vechten, die uiteindelijk met 3-2 won. Tegen Durrant zal hij niet zoveel kansen krijgen, want Duzza is gebrand op eeuwige roem op Lakeside dit jaar.

Scott Mitchell – Geert De Vos

In de eerste partij van de dag zien we de winnaar van 2015. Scott Mitchell kwam voor het eerst verder dan de tweede ronde en won prompt de finale van Martin Adams. Vorig jaar werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door Richard Veenstra. Nu staat Mitchell tegenover een gevaarlijke outsider, want Geert De Vos won zijn openingspartij van Raymond Smith met een fantastisch gemiddelde van 96.96, 9 punten hoger dan Mitchell. De Engelsman is dus gewaarschuwd voor de Belg.

Wedden op Lakeside 2017

Scott Mitchell is daarom slechts de lichte favoriet bij bookmaker 888sport: hij krijgt 1.73 op de zege, De Vos heeft een interessante 2.10. Jeff Smith, verliezend finalist van 2016, staat op 1.70 tegen de 2.12 van Martin Adams. De 1.12 van Glen Durrant tegen Paul Hogan is niet verrassend. Een combibet kan mooie odds opleveren: zo staat De Vos plus Smith bij 888sport op 3.57.

Livestream Lakeside WK Darts 2017

Zodra de wedstrijd van Scott Mitchell tegen Geert de Vos begint, kun je hier de live stream kijken. Dat is overigens ook een heel handig voor het live wedden. Bij 888sport kun je gedurende de partij inzetten. De noteringen veranderen continue, dus sla toe op het juiste moment en maak een mooie winst met je weddenschap!

Programma Lakeside 2017

Woensdag 11 januari 2017 – tweede ronde middag
13.30 Scott Mitchell (2) – Geert de Vos
14.45 Corrine Hammond – Patricia Farrell (vrouwen)
16.00 Jeff Smith – Martin Adams (5)

tweede ronde avond
20.00 Daryl Fitton (10) – Pip Blackwell
21.15 Jim Williams (13) – Jamie Hughes (4)
22.30 Glen Durrant (1) – Paul Hogan

Bekijk hier het volledige Lakeside speelschema en uitslagen.

Back To Top