Ga naar hoofdinhoud

Lakeside vandaag met Willem Mandigers, Sharon Prins en Martin Adams

Vandaag op het Lakeside programma de eerste ronde wedstrijden van de Nederlanders Willem Mandigers en Sharon Prins en namens België zien we Davy van Baelen. Mandigers speelt tegen Krzysztof Ratajski en Prins speelt tegen Lisa Ashton.

Topfavoriet Glen Durrant heeft zijn eerste wedstrijd achter de rug en is door naar de tweede ronde. Hij versloeg Nick Kenny met 3-1. Tony O’Shea heeft de eerste ronde voor het tweede jaar op rij niet overleefd.

Wedden maakt het nog spannender! Hoge odds bij 888Sport

Lakeside 2017: Aileen de Graaf door

De Nederlander Wouter Vaes is uitgeschakeld. Daryl Fitton was met 3-0 te sterk voor de jonge Limburger die zijn debuut maakte in de Lakeside Club. Ook de Belg Roger Janssen verloor zijn eerste wedstrijd. Hoewel hij 2-0 voor stond, wist zijn opponent Mark McGrath terug te komen voor een 3-2 overwinning.

Aileen de Graaf is door naar de kwartfinale van de Lakeside. De 26-jarige dartster uit Bunschoten versloeg Rachel Brooks met 2-0 en is door naar de kwartfinale. Ook Trina Gulliver is door na een 2-0 overwinning op Claire Brookin. In de kwartfinale spelen De Graaf en Gulliver tegen elkaar.

Goede kansen Willem Mandigers

Willem Mandigers speelt tegen de Pool Krzysztof Ratajski. De 27-jarige Eindhovenaar staat voor de derde keer op het podium in Frimley Green. In 2015 speelde hij in de voorronde tegen de Zweed Daniel Larsson en verloor. Mandigers bereikte afgelopen jaar de laatste 32 op de Lakeside waar hij met 0-3 verloor van de latere winnaar Scott Waites.

Ratajski en Mandigers troffen elkaar een keer eerder. In 2009 speelden ze tegen elkaar in een qualifier voor het BDO wereldkampioenschap. De inmiddels 40-jarige Pool Ratajski won toen met 2-1. inmiddels is Mandigers een stuk ervarener en hij is favoriet tegen de Pool.

Lastige loting Sharon Prins

Vanmiddag speelt de Zoetermeerse Sharon Prins haar eerste wedstrijd tegen Lisa Ashton, de wereldkampioene van 2014 en 2015. Sharon Prins is een van de beste dartsspeelsters die Nederland rijk is, en ze heeft een hele lastige tegenstander geloot voor haar eerste wedstrijd op de Lakeside. Lisa Ashton won de wereldtitel al twee maal en is ook dit jaar een van de topfavorieten voor de titel.

Prins en Ashton troffen elkaar al acht keer eerder op belangrijke toernooien, waaronder twee maal in de halve finale van de Lakeside waarin Prins verloor. Zeven keer bleek Ashton te sterk voor Sharon Prins, maar de achtste keer, tijdens de kwartfinale van de Womens Welsh Open in mei 2016, was Prins de sterkste en versloeg ze Ashton met 4-3.

Weddenschappen Lakeside

Lisa Ashton is favoriet tegen Sharon Prins. Ashton noteert bij 888sport 1.17 voor de zege en Prins is duidelijk de underdog met een notering van 4.50. Weet Prins toch weer te winnen? Zet een tientje in en je pakt 45 euro bij een goede voorspelling!

Krzysztof Ratajski en Willem Mandigers zijn meer aan elkaar gewaagd. 888Sport noteert 2.05 voor Ratajski en 1.72 voor Mandigers die daarmee de favoriet is om deze match tot een goed einde te brengen. De Belg Davy van Baelen noteert 1.57 voor een overwinning op Raymond Smith (2.38) en heeft dus volgens 888Sport een goede kans om de tweede ronde op de Lakeside te bereiken.

Livestream Lakeside WK Darts 2017

Bij 888Sport kun je gedurende de partij inzetten. De noteringen veranderen continue, dus sla toe op het juiste moment en maak een mooie winst met je weddenschap!

Programma Lakeside

Vandaag staan er weer grote namen op het podium in de Lakeside Club. Martin Adams speelt ‘s middags in de openingswedstrijd tegen Ryan Joyce en ook Scott Mitchell maakt zijn opwachting in het middagprogramma.

zondag 8 januari 2017
14.00 – Martin Adams vs. Ryan Joyce
15.15 – Tom Sawyer vs. Paul Hogan
16.30 – Lisa Ashton vs. Sharon Prins
17.00 – Scott Mitchell vs. Mark McGrath
19.00 – Krzysztof Ratajski vs. Willem Mandigers
21.15 – Fallen Sherrock vs. Olive Byamukama
21.45 – Raymond Smith vs. Davy van Baelen (B)
23.00 – Jamie Hughes vs. Martin Atkins

Back To Top