Ga naar hoofdinhoud

Programma Lakeside WK Darts 2015 dag 3: Remco van Eijden vs Geert de Vos

Lakeside WK Darts 2015 dag 3. Al twee dagen is het WK darts van de BDO alweer aan de gang. En de deelnemers uit Nederland doen het zo slecht nog niet. Op de Lakeside Country Club in Frimley Green gaat het naar behoren. Alleen Jan Dekker wist op de eerste speeldag niet te stunten. Hij verloor van Martin ‘Wolfie’ Adams, wat geen schande is. Michel van der Horst won wel van de Canadees Cameron is dus door. Maar gisteren was er weer een Nederlands succesje.

Wedden op het lakeside Darts kan natuurlijk bij Unibet, kijk hier voor de beste noteringen.

Sharon Prins – Lorraine Winstanley 2-0

En dit keer niet bij de mannen. Want in het vrouwentoernooi kwam onze Nederlandse Sharon Prins in actie tegen Winstanley. Door de bookmakers werd Lorraine Winstanley op voorhand gezien als de favoriet in de partij, maar Prins ging er toch echt met de winst vandoor. Met 2-0 schoof ze de Britse aan de kant en stunt dus op Lakeside, hoe het WK van de BDO doorgaans wordt genoemd. En dat betekent meteen dat ze bij de laatste acht zit en dus een stapje dichter bij de halve finale van het BDO Lakeside WK darts 2015 komt. Eerder ging in het vrouwentoernooi de als eerste geplaatste Deta Hedman al naar huis. Flink wat verrassingen dus, tot nu toe.

Bij de mannen gaat het eigenlijk precies zo. Martin Phillips, de nummer één bij de mannen van de BDO, verloor in de eerste ronde al van Razma uit Letland. Gisteren kwam alleen Sharon Prins dus in actie voor ons land, maar bij de mannen geen Nederlander. Vandaag is dat echter wat anders. Maar liefst vier Nederlanders verschijnen aan de ocky.

Programma Lakeside darts 2015 vandaag:

Remco van Eijden, Willem Mandigers, Jeffrey de Graaf en Michel van der Horst kruisen de degens met hun tegenstanders. Harms is de hoogst genoteerde Nederlander. Hij is de nummer acht van de BDO-ranking. Remco van Eijden speelt vandaag tegen Geert de Vos uit België. Een mooi affiches dus, die onderdeel zijn van de zeven wedstrijden die vandaag op het programma staan. Zes bij de mannen, en maar eentje bij de dames:

Speelschema Lakeside WK darts 2015

Heren
14:00 Jim Widmayer – Rhys Hayden
14:00 Willem Mandigers – Daniel Larsson
15:00 James Wilson – Peter Sajwani

19:00 Jeffrey de Graaf – Brian Dawson
20:30 Remco van Eijden – Geert de Vos
21:30 Jamie Hughes – Michel van der Horst

Dames:
20:00 Rachel Brooks – Casey Gallagher

Back To Top