Ga naar hoofdinhoud

Programma Lakeside WK Darts 2015 dag 4: Wesley Harms vs Jeff Smith

Lakeside WK Darts 2015 dag 4. Op de derde dag van het Lakeside 2015 kwamen er maar liefst vier Nederlanders in actie. Gisteren waren het Willem Mandigers, Jeffrey de Graaf, Remco van Eijden en Michel van der Horst die de Nederlandse vlag vertegenwoordigen. En zij waren dan meteen vier van de veertien deelnemers die over de hele dag in actie kwamen. Maar het was gisteren zeker geen oranje polonaise op het WK van de British Darts Organisation (BDO).

Wedden op het lakeside Darts kan natuurlijk bij Unibet, kijk hier voor de beste noteringen.

Mandigers, Van der Horst, Van Eijden en De Graaf uitgeschakeld

Eerst was het Willem Mandigers die zijn opwachting maakte tegen de Zweed Daniel Larsson. Op voorhand was de Nederlander lichtjes de favoriet. Maar die verwachting maakte hij niet waar. Hij ging met 3-1 hard onderuit en zo neemt het aantal Nederlandse deelnemers snel af. Al helemaal wanneer de andere drie ook het onderspit moesten delven. Van der Horst, De Graaf en Van Eijden voegden zich bij Mandigers en kunnen de volgende ronde ook op hun buik schrijven. Voor Van der Horst en Van Eijden ligt het iets ander dan bij De Graaf. Beiden waren ze op voorhand al de underdog. De Graaf daarentegen maakte volgens de bookmakers een grote kans op de winst tegen Dawson. Maar niets bleek minder waar. Met een duidelijke 0-3 nederlaag kon hij huiswaarts. Van der Horst en Van Eijden verloren allebei met 3-1.

Uitslagen Lakeside WK darts 2015:

Jim Widmayer 3-2 Rhys Hayden
James Wilson 1-3 Peter Sajwani
Willem Mandigers 1-3 Daniel Larsson
Jeffrey De Graaf 0-3 Brian Dawson
Remco Van Eijden 1-3 Geert De Vos
Jamie Hughes 3-1 Michael Van Der Horst
Rachel Brooks 2-0 Casey Gallagher

Wesley Harms vs Jeff Smith

Vandaag is het wel weer een dag om naar uit te kijken op het wereldkampioenschap van de BDO. Op de Lakeside Country Club is het dan onder andere Wesley Harms die aan de ocky verschijnt. Hij is de nummer acht van de BDO-ranking en meteen de hoogstgeplaatste Nederlander op Lakeside dit jaar. Hij speelt tegen Jeff Smith en hij wordt door de bookmakers gezien als de favoriet. Maar naast Harms, is het ook Rick Hofstra die in actie komt. Hij speelt tegen de Amerikaan Widmayer, die gistermiddag knap met 3-2 van Hayden won. En om het Oranje feestje helemaal compleet te maken gaan we ook verder met het vrouwentoernooi. Anneke Kuijten speelt tegen Gulliver. Het zal een lastige klus worden en Gulliver is dan ook de grote favoriet.

Programma Lakeside WK darts 2015 vandaag:

Heren:
14:05 Robbie Green – Darius Labanauskas
14:45 Alan Norris – Daniel Larsson
16:00 Gary Robson – Cedric Waegemans
19:05 Rick Hofstra (Ned) – Jim Widmayer
20:15 Glen Durrant – Karel Sedlacek
21:00 Wesley Harms (Ned) – Jeff Smith
Dames:
15:30 Trina Gulliver – Anneke Kuijten (Ned)
19:45 Fallon Sherrock – Maria Mason

Back To Top