Ga naar hoofdinhoud

Programma Lakeside WK Darts 2016: Richard Veenstra favoriet

BDO Lakeside WK Darts 2016. Vandaag speelt Richard Veentra in de achtste finale van Lakeside WK Darts 2016 tegen Martin Atkins. Veentsra kan de tweede Nederlander bij de laatste acht op het wereldkampioenschap darts van de BDO worden. Woensdag ontsnapte Wesley Harms tegen Jim Williams aan uitschakeling: 4-3.

“Sparky” Harms liet het tegen de darter uit Wales dus aankomen op een beslissende set. De zenuwen grepen daarin Williams schijnbaar naar de keel, want Harms sloeg in die slotset toe met 3-0. Er is nog wel wat werk aan de winkel voor de Noord-Hollander, want hij gooide geen enkele keer een finish van boven de honderd uit en bleef qua gemiddelde steken op 85.

Live Wedden

888-darts-odds-lakeside-07-01-2016

Richard Veenstra – Martin Atkins Lakeside WK Darts 2016

Richard Veenstra komt donderdag in actie in de tweede ronde en zijn opponent is Martin Atkins. De vijftigjarige “assassin” is een Lakeside-veteraan. Hij debuteerde in 2005 en was tot vorig jaar telkens van de partij, waarbij hij piekte met een kwartfinale in 2012. Veenstra verschalkte in de openingsronde Jeffrey de Graaf met 3-2 en deed dat met een gemiddelde van 89,6, drie punten hoger dan toen Atkins met 3-0 won van Pip Blackwell.

Wie wint het BDO WK Darts 2016? De favorieten volgens 888sport:

Bij wedden op darten krijg je voor iedere ingezette euro bij een juiste voorspelling het vetgedrukte bedrag terug! Noteringen d.d. 07.01.2015.

Anca Zijlstra – Aileen de Graaf

Of Anca Zijlstra of Aileen de Graaf zullen later deze week terugkeren in de halve finale te Lakeside. De als vierde geplaatste De Graaf lijkt de grotere kanshebber van dit Nederlandse duo. Van de zestien dames in de eerste ronde behoorde zij tot het selecte groepje van drie, met een moyenne van boven de tachtig. Ook vorig jaar was ze present bij de laatste acht, terwijl Zijlstra debuteert.

Zet in op jouw favoriet en win! Richard Veenstra staat op 23.00 bij de bookmaker 888sport. Kijk hier voor wedden op Lakeside WK darts 2016

Wedden op Lakeside WK Darts 2016

Debutant Veenstra is door bookmakers op 1,67 gezet, maar na de onverwachte winst op De Graaf is wellicht de scherpte er al vanaf, terwijl Atkins zich niet zo opwindt over een tweede ronde op het WK. Dat maakt de notering van 2,20 op winst van Atkins interessant. We tippen dat er minstens zes sets nodig blijken, oftewel dat niemand wint met 4-0 of 4-1. De “over 5,5 sets” noteert 1,53.

Programma Lakeside WK Darts 2016

Middagsessie:
Joshua Richardson – Jordan Boyce (finale jeugd) 3-2
Zoe Jones – Ann Louise Peters 1-2
Mark McGeeney – Scott Mitchell 3-4
Lisa Ashton – Trina Gulliver 1-2

Avondsessie:
Aileen de Graaf – Anca Zijlstra 2-1
Martin Atkins – Richard Veenstra 0-4
Lorraine Winstanley – Deta Hedman 0-2
Scott Waites – Geert de Vos 4-3

Bekijk hier het volledige speelschema en uitslagen Lakeside WK Darts 2016

Back To Top