Ga naar hoofdinhoud

Van de Wiel komt te kort tegen Waites

Willy van de Wiel is gisteren uitgeschakeld op Lakeside 2013. De Rijenaar verloor in straight sets van één van de favorieten voor de titel, Scott Waites.

In zowel de eerste als tweede set moest een vijfde en beslissende leg gespeeld worden. Beide keren ging deze naar ‘’Scotty 2 Hottie’’. In de derde set was de Engelsman met 3-0 heer en meester.

De afgelopen drie jaren kende ‘’Free Willy’’ de laatste zestien als eindstation in Frimley Green. Scott Waites kwam drie keer tot de kwartfinale.

Voorbeschouwing: Wesley Harms – Alan Norris

De Nederlander Wesley Harms staat op dinsdag 8 januari in de tweede ronde van Lakeside 2013. ‘’Sparky’’ zal om 19.45 uur de strijdt aangaan met Alan Norris.

Harms maakte in 2012 naam door bij zijn debuut de halve finales te halen. Op zondag avond zette hij de eerste stap voor een nieuw avontuur op de Lakeside World Championships. De 28-jarige Harms won namelijk met 3-1 in sets van de Noorse clown Rune David.

888sport geeft de halve finalist van 2012 de grootste kans op een plaats bij de laatste acht. Op Harms staat namelijk een notering van 1.80. Wanneer u een bedrag inzet op Alan Norris, dan kunt u bij een overwinning 1.91x uw inleg terug verwachten.

Voorbeschouwing: Stephen Bunting – Darryl Fitton

De als eerste geplaatste Stephen Bunting zal het dinsdag 8 januari opnemen tegen Darryl Fitton. De tweede ronde partij zal om 18.30 uur beginnen op de Lakeside Country Club.

‘’The Bullet’’ was in de eerste ronde nipt met 3-2 te sterk voor zijn landgenoot James Wilson. Darryl ‘’the Dazzler’’ Fitton stond tegenover de 20-jarige Benito van de Pas uit Tilburg. Ook Fitton, die twee keer in de halve finales stond het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation, won zijn wedstrijd met 3-2.

Bunting is de favoriet voor de overwinning, aldus 888sport. Op de topseed staat een notering van 1.33. Een overwinning van de 40-jarige Fitton levert u 3.25x uw inzet op.

Programma 8 januari Lakeside 2013

Vanaf 18.15 uur Nederlandse tijd

  • Stephen Bunting (Eng) – Darryl Fitton (Eng)
  • Wesley Harms (Ned) – Alan Norris (Eng)
  • Tony O’Shea (Eng) – Steve Douglas (Eng)
  • Robbie Green (Eng) – Scott Mitchell (Eng)
  • Jimmy Hendriks (Ned) – Richie George (Eng)
  • Jan Dekker (Ned) – Garry Thompson (Eng)
  • Scott Waites (Eng) – Geert de Vos (Bel)
  • Paul Jennings (Eng) – Jason Cullen (Ire)
Back To Top