skip to Main Content
Wedden op Lakeside darts

Wie wint het Lakeside WDF WK Darts 2022?

De favorieten bij de bookmakers:

  • Odds nog niet bekend

Bij een juiste voorspelling betalen bookmakers voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag uit! Noteringen d.d. 06.12.2021.

Wedden op Lakeside WK Darts

Wayne Warren wordt voor de editie van 2022 gezien als een van de topfavorieten voor de titel op het Lakeside wereldkampioenschap darts van de WDF. Wanneer Warren er met de eindzege vandoor gaat, dan zullen de bookmakers je straks rond de 2.00 x van het door jouw ingezette bedrag uitbetalen. Bovenaan deze pagina zie je altijd de actuele noteringen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, geven je winkansen aan en wat je kan verdienen. Het is het bedrag dat voor elke euro wordt uitgekeerd bij een goede voorspelling.

Bookmaker wedden op Lakeside darts

Onze favoriete bookmaker is Bet365. Deze aanbieder heeft een overzichtelijke site, het aanbod aan Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zitten ze vergeleken met andere bookies aan de hoge kant.

Je regelt alles via je je mobiel, tablet of desktop en een account aanmaken bij bookmaker Bet365 is eenvoudig en binnen een kwartiertje (inclusief de verificatie van je identiteit) voor mekaar. Check goed of je je banknummer e.d. goed invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten.

Ben je een nieuwe klant bij Bet365 dan krijg je tot wel 100 euro aan wedkredieten. Behalve de welkomstbonus lopen er vaak nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘extra’ en vervolgens ‘promoties’. Want ook na het WK en het wedden op Lakeside darts kun je verder gaan met je darts voorspellingen en/of inzetten op andere sporten.

Wedden op Lakeside WK darten

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een Lakeside weddenschap plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi geregeld de beste darts bets in onze voorbeschouwingen en op deze wedden op Lakeside darts pagina.

Lakeside WK Darts weddenschappenGa op de website van je bookmaker naar de categorie ‘darten’ en je ziet vanzelf de WDF WK Darts weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de darts weddenschap waarop je wilt inzetten en de wedcoupon verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Combi weddenschappen darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie (of multi) weddenschappen zijn. Combineer twee of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, combineer je wat van die odds dan krijg je al gauw een betere quotering. De lage odds worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd en daaruit ontstaat een nieuwe notering.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken. Let op: alle voorspellingen uit je combi bet moeten goed zijn om de weddenschap te winnen. Zet dus niet te hoog in!

Back To Top