Ga naar hoofdinhoud

Wedden op Lakeside Darts is mogelijk vanaf kort voordat het toernooi van start gaat tot en met de allerlaatste wedstrijd. Je kan bij de bookmakers al je Lakeside voorspellingen doen: van het voorspellen van de uiteindelijke winnaar tot het afsluiten van weddenschappen per wedstrijd. Er daarbij zijn er tal van inzetmogelijkheden.

Regerend kampioen Wayne Warren is er weer bij en behoort bij de bookmakers tot de topfavorieten voor de titel. Brian Raman is de topseed, ga vooral de quoteringen na wanneer de Belg speelt!

Lakeside Darts voorspellen

Wie wint bijvoorbeeld de titel bij de heren?

  • Neil Duff: 1.80 x je inleg
  • Thibault Tricole: 1.90

Favorieten vrouwentoernooi:

  • Beau Greaves:: 1.14 x je inleg
  • Kirsty Hutchison: 5.50

Bij een juiste voorspelling betalen bookmakers voor iedere ingezette euro het vetgedrukte bedrag uit. Noteringen d.d. 10.04.2022.

Hoe werkt wedden op Lakeside WK Darts

Je vraagt je misschien af: hoe werkt het wedden op Lakeside Darts? Nou, dat is best eenvoudig. Het begint allemaal met het openen van een account bij een bookmaker (verderop daarover meer). Vervolgens zoek je op de site van de bookmaker de wedstrijd en de Lakeside weddenschap waarop je wilt inzetten. Je geeft je inzet aan en bevestigd. Dat is kort gezegd waar het op neerkomt; ook daarover verderop meer.

Winnen met een Lakeside voorspelling

Bij alle Lakeside weddenschappen die de bookmakers beschikbaar hebben staan quoteringen vermeld. Dat is het bedrag dat je kan winnen op basis van de inzet van een euro. Staat er bijvoorbeeld 1.94 vermeld bij winst Warren dan betekent dat als je een tientje inzet, je €19,40 terugkrijgt bij een goede voorspelling. €9,40 winst dus in dit geval. Natuurlijk hoef je geen tien euro in te zetten, je kan al weddenschappen plaatsen met enkele centen.

Noteringen, ook wel quoteringen, quotes of odds genoemd, geven je winkansen aan en wat je kan verdienen. Het is het bedrag dat voor elke euro wordt uitgekeerd bij een goede voorspelling.

Bookmaker wedden op Lakeside darts

De bookmaker die wij voor het wedden op Lakeside Darts aanbevelen is Bet365. Deze bookie staat bekend als ’s werelds beste en grootste aanbieder van sportweddenschappen en is een zeer betrouwbare goksite.

Het aanbod Lakeside weddenschappen is riant en qua noteringen zit Bet365 vergeleken met andere Lakeside bookmakers aan de hoge kant. Bet365 Sport is in het bezit van de benodigde vergunning van de Nederlandse overheid en is dus volkomen legaal.

Account aanmaken

Een account aanmaken, je weddenschappen plaatsen, je saldo aanvullen of winst laten uitbetalen – je kan alles regelen via je mobiel, tablet of desktop.

Het aanmaken van een account is eenvoudig en binnen een kwartiertje (inclusief de verificatie van je identiteit) voor mekaar. Check goed of je je banknummer e.d. correct invult, want deze gegevens gebruikt de bookie voor het uitbetalen van je winsten.

Welkomstbonus bookmaker

Ben je een nieuwe klant bij Bet365 dan krijg je tot wel 100 euro aan wedkredieten. Behalve de welkomstbonus lopen er vaak nog meer mooie promoties, je checkt ze eenvoudig op de site onder ‘extra’ en vervolgens ‘promoties’. Want ook na het WK en het wedden op Lakeside darts kun je verder gaan met je darts voorspellingen en/of inzetten op andere sporten.

Wedden op Lakeside WK darten

Als je eenmaal geregistreerd bent, kun je direct aan de slag. Kennis en inzicht van het dartsspel is een groot voordeel, maar ook zonder kun je probleemloos een Lakeside weddenschap plaatsen. We tippen je overigens tijdens het toernooi geregeld de beste darts bets in onze voorbeschouwingen en op deze wedden op Lakeside darts pagina.

Wedopties

Ga op de website van je bookmaker naar de categorie ‘darten’ en je ziet vanzelf de WDF WK Darts weddenschappen verschijnen. Kies de partij waarop je wilt inzetten en zie welke mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt natuurlijk voorspellen wie de wedstrijd wint, maar ook kun je inzetten op het aantal 180’s, het aantal sets, de exacte eindscore etc. Voor de gevorderden onder ons zijn er ook Asian Handicap bets en dat soort mogelijkheden.

Klik op de darts weddenschap waarop je wilt inzetten en de wedcoupon verschijnt in beeld. Geef aan hoeveel je wilt inzetten, bevestig en klaar is kees. Nu afwachten of jouw voorspelling juist is! Je winst wordt automatisch aan je wedaccount toegevoegd.

Wedden op Lakeside darts

Combi weddenschappen Lakeside darts

Een lucratieve methode kan het afsluiten van combinatie weddenschappen zijn. Combineer twee of meer voorspellingen van verschillende wedstrijden terwijl je uiteindelijk maar 1 weddenschap aangaat.

Dit soort weddenschappen zijn geschikt voor wedstrijden met lagere odds. Een lage notering is niet aantrekkelijk om ‘gewoon’ op in te zetten, combineer je wat van die odds dan krijg je al gauw een betere quotering. De lage odds worden namelijk met elkaar vermenigvuldigd en daaruit ontstaat een nieuwe notering.

Dus…, zet eens in op wedstrijden van een paar duidelijke favorieten en je kunt met een combinatie weddenschap op een redelijk veilige manier een mooie winst pakken. Let op: alle voorspellingen uit je combi bet moeten goed zijn om de weddenschap te winnen. Zet dus niet te hoog in!

Back To Top