Ga naar hoofdinhoud

Tot en met zondag 13 januari 2013 wordt in de Lakeside Country Club het World Darts Championships afgewerkt. Door de verrassende nederlagen van titelverdediger Christian Kist en oudgediende Martin Adams kent het grootste darttoernooi van de BDO sowieso een nieuwe winnaar.

Wedden op Favoriet Scott Waites

Bij alle bookmakers is de Engelsman Scott Waites de grote favoriet. ”Scotty 2 Hotty” bereikte op maandagavond gemakkelijk de tweede ronde na een overtuigende zege op Willie van der Wiel.

De 35-jarige timmerman is momenteel de nummer twee van de wereld bij de dartsbond BDO. Zijn beste prestatie op een wereldkampioenschap is een kwartfinale in 2008, 2009 en 2010.

Wanneer u verwacht dat Waites deze week de sterkste is in de Lakeside Country Club, dan kunt u hieronder de noteringen van de bookmakers aflezen:

888sport: 2.62

Wedden op Favoriet Wesley Harms

De grootste kanshebber op de titel is volgens ons de 28-jarige Wesley Harms. De Nederlander, ook wel bekend als ”Sparky”, kende vorig jaar zijn grote doorbraak.

Bij zijn debuut op Lakeside 2012 behaalde Harms direct de halve finales, hierin bleek Tony O’Shea nipt te sterk. Naast deze topprestatie won de Nederlander de Engeland Open, Frankrijk Open en Zweden Open.

Hiernaast behaalde de rechtshandige speler ook de laatste vier op de Winmau World Masters en bemachtigde hij bij de Grand Slam of Darts een plek bij de laatste zestien.

Gezien het uiterst succesvolle jaar 2012, achtten wij Wesley Harms in staat om het wereldkampioenschap van de British Darts Organisation op zijn naam te schrijven.

Deelt u deze mening met ons, dan kunt u hieronder bekijken wat een weddenschap op ”Sparky” op kan leveren:

888sport: 13.00

Wedden op Lakeside 2013

Wedden op Lakeside 2013 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Uiteraard hebben de bookmakers de actuele wedstrijden klaarstaan, maar ook kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar.

Verder staan bookmakers garant voor tal van andere leuke, interessante en lucratieve weddenschappen. Op Lakeside Darts Championships wordt volop ingezet en ook u kunt daar uw voordeel mee doen. De actuele noteringen voor het Wedden op BDO Lakeside WK darts 2014 kan je hier vinden.

Back To Top