Ga naar hoofdinhoud

Wesley Harms geeft Darryl Fitton geen kans

Wesley Harms heeft in het tweede opeenvolgende jaar de halve finales op Lakeside gehaald. Deze prestatie werd onder de Nederlanders alleen behaald door niemand minder dan Raymond van Barneveld. Darryl Fitton werd gisteren met 5-2 van het bord geveegd.

Met uitstekend spel en een keurig gemiddelde van ruim 94 werd ‘’The Dazzler’’ verslagen. Harms gooide hierbij o.a. een 161-finish om de eerste set in een beslissende leg naar zich toe te trekken. In de zesde set werd een 104-finish gegooid om uit te lopen naar een 4-2 voorsprong in sets en met een 69-finish besloot ‘’Sparky’’ de partij die met 5-2 in sets werd gewonnen door de Nederlander.

Silverback verslaat Green

Naast Wesley Harms plaatste ook Tony O’Shea zich opnieuw voor de halve finales. ‘’Silverback’’ bleek met 5-3 te sterk voor Robbie Green.

Net als in 2012 staat O’Shea voor een plek in de finale tegenover Harms. Vorig jaar won de Engelsman nipt van de Nederlander: 6-5.

Kwartfinale: Jan Dekker – Richie George

Jan Dekker gaat het vrijdag 11 januari in de kwartfinale van Lakeside 2013 opnemen tegen Richie George. Beide heren zullen om 19.40 uur aan de oche verschijnen.

Een overwinning betekend voor Dekker dat hij voor de tweede keer in zijn carrière in de halve finales staat. Deze prestatie bereikte hij ook in 2011, vorig jaar verloor de Nederlander al in de openingsronde.

888sport geeft Dekker toch de grootste kans op een plaats bij de laatste acht. Op de Nederlander staat namelijk een notering van 1.73. Wanneer u gaat wedden op Richie ‘’Rich’’ George, dan kunt u bij een overwinning ook 2.10x uw inleg terug verwachten.

Kwartfinale: Scott Waites – Paul Jennings

De als tweede geplaatste Scott Waites speelt op vrijdag 11 januari tegen de Engelsman Paul Jennings. Op het spel staat een halve finale op de World Darts Championships. De wedstrijd tussen de twee Britten begint om 21.00 uur Nederlandse tijd.

Waites en Jennings  hadden weinig moeite om zich te plaatsen bij de laatste acht darters. De rechtshandige Waites won zijn tweede ronde wedstrijd met 4-1. Jennings verloor geen enkele set in aanloop van zijn partij tegen Waites.

Waites is de favoriet voor de overwinning, aldus 888sport. Op ‘’Scotty 2 Hotty’’ staat een notering van 1.25. Een overwinning van Jennings levert u 4.00x uw inzet op.

Back To Top