Ga naar hoofdinhoud

Wesley Harms en meer Oranje live stream op Lakeside vandaag!

BDO WK Darts 2018. Vandaag wordt op Lakeside de eerste ronde hervat. Jeffrey Sparidaans speelt in de voorronde tegen Dennis Nilsson en in de slotpartij treedt Wesley Harms aan tegen Wayne warren. De middagsessie wordt geopend door titelverdediger Glen Durrant versus Gary Robson.

Zaterdag, de openingsdag van Lakeside 2018, vonden twee Nederlandse deelnemers een weg naar de tweede ronde. Willem Mandiger stond geen set af tegen Nick Kenny en ook Danny Noppert won zijn match met 3-0, maar dan tegen Joe Chaney. De verliezend finalist van 2017 heeft daardoor de voorronde overleefd. Zijn gemiddelde van 95 was gelijk het hoogste van de dag.

Onderaan meer over de voorspellingen en de live stream van de wedstrijden.

Wedden op darts? Inzetten doe je bij Bookmaker Mr Green!

Lakeside 2018 live Glen Durrant

Gary Robson heeft zaterdag eveneens de kwalificatieronde benut om de eerste ronde te bereiken. Robson versloeg Penigran Mohamed met 3-0 en stond maar een leg af. Zijn gemiddelde was met 85 op het eerste oog niet zo bedreigend voor Durrant, die vorig jaar in de (veel langere finale: 7-3) Noppert versloeg met een moyenne van 93,5.
Maar Robson is een angstgegner van Duzza. De drievoudig kwartfinalist op Lakeside won liefst vijf van de zes ontmoetingen met Durrant.

Wesley Harms – Wayne Warren

Lakeside 2018 live goksites darts GettyDe 55-jarige Wayne Warren is voor de derde keer present in Frimley Green. Telkens duikt hij op na flinke tussenpozen: na het debuut in 2005 verscheen hij pas in 2013 weer en nu dus in 2018. Het onderstreept dat de dakdekker uit Wales een amateur is. Wesley Harms is 33 jaar en kan wellicht nog dromen van een profbestaan, maar dan zal hij betere jaren moeten beleven dan 2017.

“Sparky” deed mee aan zeven majors van de BDO en kwam alleen op de BDO World Trophy tot de halve finale. Wel won hij eind november het kleinere toernooi Italian Grand Masters, maar al met al lijkt hij niet het niveau te hebben van 2012 en 2013, toen hij de halve finale van Lakeside bereikte.

Voorspellingen Lakeside

Wedden op darts? Glen Durrant staat bij bookmaker Mr Green op 1.16 en Gary Robson op 5.00. Wesley Harms is de favoriet op 1.33 tegen Wayne Warren, die 3.25 noteert. We tippen een zwaarbevochten 3-2 winst voor Sparky op 4.50.

Livestream Lakeside WK Darts 2018

Zodra de wedstrijden beginnen, kun je hier de Lakeside live stream kijken (ook heel handig voor het live wedden – bij bookmaker Bookmaker Mr Green kun je gedurende de partij inzetten).

Programma Lakeside 2018

Volledig: speelschema Lakeside 2018

Middagsessie, 14:00 tot 17:30
Glen Durrant – Gary Robson
Umit Uygunsolzlu – Chris Harris (voorronde)
Ross Montgomery – Scott Waites

Avondsessie, 20:00 tot 23:30

Dennis Nilsson – Jeffrey Sparidaans (voorronde)
Chris Landman – Derk Teinekes (voorronde)
Wesley Harms – Wayne Warren

Back To Top