Ga naar hoofdinhoud

Wesley Harms – Paul Jennings in eerste ronde BDO lakeside 2014

Vanaf vandaag staat de Lakeside Country Club voor negen dagen in het teken van het mooiste dartstoernooi ter wereld: BDO World Professional Championships 2014. Titelverdediger Scott Waites komt op de openingsdag om 14.00 uur Nederlandse tijd in actie tegen Alan Norris.

‘Scotty2Hotty’ speelde zijn laatste grote toernooi in november 2013, de Grand Slam of Darts. Op dit toernooi, waar naast BDO-spelers ook PDC-spelers hun opwachting maken, schopte hij het tot de halve finale. Hierin bleek de latere verliezend finalist Robert Thornton een maatje te groot.

Op Lakeside World Championship 2014 is Waites de grote favoriet voor de eindzege. In de eerste ronde mag de 41-jarige Norris niet voor al teveel problemen zorgen. ‘Chuck’ is de huidige nummer 27 van de BDO en kwam nog nooit verder dan de kwartfinale op het WK Darts. Afgelopen jaar verloor de Engelsman al in de tweede ronde van Nederlander Wesley Harms.

Wesley Harms – Paul jennings

Wesley Harms neemt het vanaf 16.00 uur Nederlandse tijd op tegen Paul Jennings. Op het spel staat een plaats in de tweede ronde van in de eerste ronde van Lakeside WK Darts.

‘Sparky’, die voor het derde opeenvolgende jaar zijn opwachting maakt op Lakeside, is er meer dan ooit op gebrand om de finale te halen. De afgelopen twee jaar strandde de Haarlemmer namelijk steeds in de halve finale.

888sports.com verwacht dat Harms zonder enige moeite doorgaat naar de tweede ronde. Een zege van de Nederlander levert 1.40x uw inleg op, tegenover een odd van 2.80 voor Jennings.

Waites favoriet voor eerste zege op Lakeside 2014

Bookmaker 888sports.com verwacht dat Scott Waites zich zonder problemen plaatst voor de tweede ronde op het WK Darts van de BDO. Op de Engelsman staat een quote van 1.22. Een zege van Norris wordt gewaardeerd met 3.90x uw inleg.

Programma Lakeside Darts zaterdag 4 januari

Naast de wedstrijd tussen staan er vandaag nog andere spannende wedstrijden op het programma, deze zijn hieronder te bekijken. Bijgevoegd zijn de noteringen die 888sports.com geplaatst heeft op de darters.

15.00 uur: Martin Adams (1.12) – David Cameron (5.50)
16.00 uur: Wesley Harms (1.40) – Paul Jennings (2.80)
20.00 uur: Madars Razma (2.18x) – John Michael (1.62)
20.00 uur: Jeffrey de Graaf (1.67) – Martin Atkins (2.10)
20.00 uur: Harley Kemp (2.05) – Michael Meaney (1.70)

Wedden op Lakeside 2014

Wedden op Lakeside 2014 is gedurende het hele toernooi mogelijk. Uiteraard hebben de bookmakers de actuele wedstrijden klaarstaan, maar ook kan gewed worden op de uiteindelijke winnaar.

Verder staan bookmakers garant voor tal van andere leuke, interessante en lucratieve weddenschappen. Op Lakeside Darts Championships wordt volop ingezet en ook jij daar uw voordeel mee doen.

Back To Top