Ga naar hoofdinhoud

Wesley Harms wint nipt van Alan Norris

De 28-jarige Wesley Harms heeft in een uiterst spannende partij weten te winnen van Alan Norris. Hoewel Norris 2-0 in sets voor kwam, wist Wesley zich met een 4-3 overwinning wederom voor de kwartfinale te plaatsen.

In de zevende en beslissende set lag het niveau erg dicht bij elkaar. Een vijfde leg moest de definitieve beslissing brengen en hierin was Wesley Harms ”Sparky” met een finish op dubbel acht de sterkste.

Overige uitslagen Lakeside 8 januari

Hieronder staan de overige uitslagen van de tweede ronde partijen, gespeeld op dinsdag 8 januari.

  • Robbie Green – Scott Mitchell 4-1
  • Darryl Fitton – Stephen Bunting 4-2
  • Tony O’Shea  – Steve Douglas 4-1

Voorbeschouwing: Jan Dekker – Garry Thompson

De Nederlander Jan Dekker neemt het woensdag vanaf 18.15 uur op tegen de Engelsman Garry Thompson. Op het spel staat een kwartfinale plaats van de Lakeside World Darts Championships.

888sport geeft de halve finalist van 2011 de grootste kans op een plaats bij de laatste acht. Op Dekker staat namelijk een notering van 1.61. Wanneer u een bedrag inzet op Garry Thompson, dan kunt u bij een overwinning 2.20x uw inleg terug verwachten.

Voorbeschouwing: Jimmy Hendriks – Richie George

De 18-jarige Jimmy Hendriks speelt woensdag zijn tweede ronde wedstrijd tegen Richie George. De wedstrijd tussen de Nederlander en Engelsman begint om 22.00 uur Nederlandse tijd.

Hendriks verraste vriend en vijand met zijn overwinning op een van de grootste darters van de BDO, Martin Adams. Het is aan de tiener om te laten zien dat deze winstpartij geen uitzondering was.

Hendriks is de favoriet voor de overwinning, aldus 888sport. Op de talentvolle Nederlander staat een notering van 1.67. Een overwinning van George levert u 2.10x uw inzet op.

Overige wedstrijden Lakeside 9 januari

Naast de wedstrijden Dekker – Thompson en Hendriks – George, staan er nog twee andere partijen op het programma de noteringen zijn van 888sport. Dit zijn de volgende:

  • 19.30 uur: Jason Cullen (2.50) – Paul Jennings (1.50)
  • 20.45 uur: Geert de Vos (4.33) – Scott Waites (1.20)

 

Back To Top